Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Vladuța Lupău, schimbare majoră de look! Artista și-a vopsit părul pentru prima dată! Cum arată acum vedeta! | Foto

Vladuța Lupău a recurs la o schimbare majoră de look. Artista s-a vopsit pentru prima dată în viața ei, iar schimbarea îi vine de minune.

Vladuță Lupău este una dintre cele mai în apreciate artiste de muzică populară din România. Este extrem de frumoasă, deșteaptă, iar pe lângă asta este a fost înzestrată cu mult talent și o voce extraordinară.

Imagini romantice cu Vlăduța Lupău și soțul ei! Partenerul artistei o răsfață ca pe o regină! |Video

Vladuța Lupău, schimbare majoră de look! Artista și-a vopsit părul pentru prima dată! Cum arată acum vedeta! | Foto

Dacă în contextul crizei de coronavirus vedeta nu a mai putut fi alături de fanii săi fizic, în urma măsurilor autorităților, Vlăduța Lupău a avut grijă să păstreze legătura cu admiratorii prin intermediul mediului online. Artista le povestește admiratorilor ei despre orice mai este nou în viața, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.

VIDEO| Vlăduța Lupău, piesă machedonească de senzație la "Neatza cu Răzvan și Dani"! Cum sună melodia cântată împreună cu Gramoste!

Vlăduța Lupău s-a vopsit pentru prima dată

Recent, Vlăduța Lupău i-a înștiințat pe fanii săi despre schimbarea majoră pe care intenționa să o facă și pe care a și facut-o ulterior.

Vedeta le-a dezvăluit acestora că își va vopsi podoaba capilară pentru prima dată. Potrivit spuselor sale, singura modificare pe care o avea la nivelul părului era o șuviță, încă din perioada liceului.

„Azi, dragii mei, mă duc să-mi fac șuvițe. Aveam o șuviță blondă, încă de prin liceu și nu am renunțat niciodată la ea, era așa foarte ascunsă. Eram super sceptică, pentru că părul meu nu este vopsit”, a spus Vlăduța Lupău la un InstaStory.

Vlăduța Lupău, test fulger de sinceritate! Secrete dezvăluite din viața artistei: "Am scăpat de amenzi în trafic pentru că sunt celebră"

Cum arată acum părul artistei

În continuare, cântăreața a ținut să le arate internauților rezultatul final. Așa cum i-a anunțat, Vlăduța Lupău și-a făcut niște șuvițe mai deschise decât culoarea părului său, iar schimbarea o prinde foarte bine.

Vladuța Lupău, schimbare majoră de look! Artista și-a vopsit părul pentru prima dată! Cum arată acum vedeta! | Foto

„Și acum vine rezultatul final pe care vreau să-l vedeți și voi”, a continuat vedeta.

Recomandari