Antena Căutare

Ce face Mirela Vaida la o zi după atacul cu piatra. Ce spune prezentatoarea TV:"Am plâns tot drumul"

Mirela Vaida a reacționat imediat după ce a fosta atacată cu o piatră în direct, în timul emisiunii Acces Direct, de o femeie dezbrăcată.

Mirela Vaida într-un sacou roz în cadrul emisiunii Acces Direct Galerie
Mirela Vaida a reacționat la o zi după atacul cu piatra

Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite în urmă cu o zi, când o situație fără precedent a avut loc în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, locul în care frumoasa prezentatoare prezintă cu drag subiectele. O femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un pietroi imens, însă vedeta a reușit să se ferească și a prevenit o eventuală tragedie, totul s-a întâmplat chiar în direct.

Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie, iar emisiunea Acces Direct de la Antena 1 a fost întreruptă pentru câteva minute. Mirela Vaida a trecut printr-un șoc după evenimentul grav de care a avut parte.

Citește și: Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens. O femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul Acces Direct

Ce face Mirela Vaida la o zi după ce a fost atacată în direct de o femeie dezbrăcată

Prezentatoarea TV a ținut neapărat să vorbească și cu prietenii săi din mediul online și să lămurească anumite lucruri despre incidentul din platoul emisiunii Acces Direct. Aceasta își ține la curent publicul cu toate evenimentele din viața sa, iar acest eveniment a făcut-o să se destăinuie și pe rețelele sociale.

Vezi imagini din momentul în care Mirela Vaida a fost atacată în direct în GALERIA FOTO

"Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte pentru că era pregătit un weekend cu familie la munte. Sigur că sunt încă în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, le doresc să nu trăiască, cu mâna pe suflet, ceea ce am trăit eu astăzi. Pentru că mi-am văzy moartea cu ochii. Mai multe detalii cred că o să am luni de la poliție și cred că luni o să fiu în stare să vă povestesc și ce s-a întâmplat."

Citește și: Prima reacție a Mirelei Vaida după ce a fost atacată în direct. Prezentatoarea este în lacrimi și cu greu se poate stăpâni

"Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală de la intrarea în platou nu este păzită. Este o ușă de serviciu pe care ies colegii afară, unde parcăm noi mașinile, într-adevăr poate intra oricine. Mai multe vă spun luni și vă mulțumesc din suflet, weekend frumos!", a spus Mirela Vaida prin intermediul mai multor InstaStory, vizibil afectată de ceea ce s-a întâmplat și cu lacrimi în ochi.

Mirela Vaida va dezbate atacul cu piatra la Acces Direct, în emisiunea de luni

Mirela Vaida le va supune telespectatorilor în emiisunea de luni tot ce s-a întâmplat atunci, vineri. Prezentatoarea Acces Direct va dezbate cu lux de amănunte incidentul grav care s-a petrecut vineri, pe 19 martie 2021, chiar în timpul transmisiunii în direct.

Citește și: Mirela Vaida, asistată de psiholog în direct, după ce a fost atacată de o femeie în platoul Acces Direct

Săptămâna viitoare, telespectatorii vor afla șirul întâmplărilor pas cu pas: "Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni", a încheiat Mirela Vaida.

Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de o femeie dezbrăcată, în direct, la Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată în direct în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 și a aruncat cu un pietroi imens către prezentatoarea TV.

În timpul emisiunii din această seară, o femeie complet dezbrăcată a încercat să o atace pe Mirela Vaida chiar în timp ce prezenta subiectele zilei. Aceasta a țipat când a văzut că cineva se îndreaptă spre ea violent și s-a ferit în ultimul moment de pietroiul care a fost aruncat către ea.

"Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și n-aș vrea să cedez în direct. Da, am fost atacată fix în momentul când am intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intrat pe o ușă lăturalnică", spune Mirela Vaida.

Citește și: Tot ce nu s-a văzut la TV! Ce s-a întâmplat în platoul Acces Direct după ce Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de o femeie dezbrăcată

"M-am interesat și colegii mei nu spun să fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Au acoperit-o cu o pătură, cu o prelată, o draperie, nu știu ce au găsit aici. Am chemat poliția și eu am luat un calciu. Mi-au dat colegii mai multe să pot cât de cât să mă calmez pentru că sunt în șoc", spune Mirela Vaida cu lacrimi în ochi.

Săptămâna fierbinte pe Instagram. Care sunt cele mai hot poze publicate de vedete... Andreea Tonciu, mesajul cu care și-a pus pe gânduri prietenii virtuali. Ce s-a întâmplat cu frumoasa brunetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x