Ce facultate a absolvit Andreea Bălan, de fapt! Artista a luat o notă uriașă la Bac

La 36 de ani, Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Puțini sunt cei care știu ce studii are cântăreața, dar și ce notă uriașă a luat la Bac.

Ce studii are Andreea Bălan, de fapt

Chiar de curând, Andreea Bălan s-a lăudat fanilor cu bucuria imensă pe care a trăit-o atunci când a ajuns la 1,4 milioane de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram.

Ce facultate a absolvit Andreea Bălan

Frumoasa cântăreață este un artist în adevăratul sens al cuvântului, iar concertele sale aduc publicului un strop de magie, dar și melodiii cu versuri complexe, în care mulți se regăsesc.

citește și: Andreea Bălan pune capăt zvonurilor! Ce s-a întâmplat între ea și George Burcea, de fapt: „A trebuit să mă apăr”

Puțini sunt cei care știu însă ce studii are Andreea Bălan și ce facultate a ales să urmeze, în urmă cu ceva ani. Mai surprinzător este faptul că aceasta a luat Bacul cu o notă uriașă!

Ce facultate a absolvit Andreea Bălan, de fapt! Artista a luat o notă uriașă la Bac

Ce studii are Andreea Bălan, de fapt

Andreea Bălan a fost o elevă silitoare

Chiar dacă și-a început cariera muzicală încă de pe vremea când era doar o copilă, cântăreața s-a ținut de școală și a reușit să termine liceul cu o notă neașteptat de mare!

citește și: Ce meserie are Mirela Vaida de la Acces Direct, de fapt! A absolvit facultatea cu media 9,35

Andreea Bălan a urmat cursurile Liceului Ion Luca Caragiale din Ploiești, trecând examenul de bacalaureat cu nota 9.

Ulterior, artista a terminat cursurile de specializare în jurnalism și filosofie din cadrul Universității Spiru Haret din București, cel mai probabil datorită pasiunii sale pentru televiziune.

Ultimele știri