Căutare Live

Ce Grasu XXL, ce alte vedete? El este bărbatul pe care Laura Andreșan, „profa de sex”, îl divinizează

Numele Laurei Andreșan, „profa de sex”, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fosta jurnalistă și bloggerită, expertă în probleme deicate, în ultimii ani, a dispărut din luminile reflectoarelor și s-a pus cu burta pe carte.

Numele Laurei Andreșan, „profa de sex”, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fosta jurnalistă și bloggerită, expertă în probleme delicate, în ultimii ani, a dispărut din luminile reflectoarelor și s-a pus cu burta pe carte.

A adoptat un look cuminte și s-a apucat de Facultatea de Psihologie. În plus, nu mai pare deloc ahtiată după domni și domnișori, iar cel pe care-l divinozează e nimeni altul decât Freud, părintele psihanalizei.

Fosta profesoară se pozează ori de câte ori are ocazia cu vreun tablou cu Freud, postează pe contul de socializare citate și fragmente din opera acestuia.

Ce părere aveți?

Are machiaj sau e naturală? Fotografia cu care INNA a strâns peste 53.000 de like-uri în câteva ore naște controverse... Anda Adam, garderobă care costă cât trei apartamente! Dressingul artistei ar face invidioasă orice femeie! VIDEO...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x