Învață să slăbești rapid de la un supermodel! Ce mănâncă Gisele Bundchen în fiecare zi ca să se mențină în formă

 
+3 click pentru
galerie

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit supermodel la nivel internațional, se mândrește cu un trup lipsit de imperfecțiuni, iar acum a dezvăluit care este secretul siluetei ei. 

Astfel, în noua carte, Gisele Bundchen a dezvăluit că mănâncă cam de două ori pe lună carne, iar în timpul menstruației se răsfață cu sucuri de sfeclă. Ba mai mult, niciodată nu bea lichide în timpul mesei. 

În noua sa carte, Lessons: My Path to a Meaningful Life, Gisele descrie în detaliu dieta sa bazată pe alimente integrale, legume și fructe. 

De asemenea, modelul de 38 de ani mărturisește că a încercat să devină vegetariană de două ori în viața ei, dar nu a reușit, din cauza anemiei de care suferă, așa că acum savurează de două ori pe lună carne și, o dată pe săptămână, pește

Astfel, dimineața, pe stomacul gol, ea bea sucul proaspăt stors de la o jumătate de lămâie. Mai apoi, pregătește pentru copiii săi, Benjamin (8 ani) și Vivian (5 ani), pâine fără gluten, prăjită, cu unt de migdale și miere, sau ouă cu felii de avocado sau un castron cu feliuțe de mere și fructe de pădure și iaurt din lapte de cocos.

La prânz, Gisele Bundchen savurează o salată cu avocado sau un castron de supă cu năut și legume. Vara, îi place să mănânce pachețele de primăvară cu sos de tahini.

La cină, ea consumă ”legume proaspete sau gătite ușor, fructe, cereale integrale și o bucățică de carne sau pește adăugată în compoziție”.

După cină, Gisele spune că preferă ceaiul de mușețel, dar încearcă să nu bea nimic în timpul mesei. Aceasta explică și motivul: mama ei le-a învățat pe ea și pe surorile ei că ”este prea dificil pentru sistemul digestiv”, așa că se abține să consume lichide în timpul meselor. După ce a mâncat, mai așteaptă cel puțin 30 de minute înainte să bea apă. 

Credit foto: Hepta.rofacebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe