Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ce mașină conduce Mihai Bendeac, juratul emisiunii iUmor! Fanii au fost surprinși

Mihai Bendeac, juratul emisiunii iUmor, și-a lăsat fanii fără cuvinte atunci când a postat o fotografie pe Instagram, în care se poate vedea ce mașină conduce! Imaginile au făcut senzație!

Mihai Bendeac și-a surprins fanii pe Instagram

Știm despre Mihai Bendeac faptul căe ste un actor extrem de talentat, un om perfecționist și un bărbat destul de pretențios, ce nu se mulțumește cu puțin.

CE MAȘINĂ CONDUCE MIHAI BENDEAC, JURATUL EMISIUNII IUMOR

Recent, Mihai Bendeac o postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care s-a suit pe mașina personală și s-a lăsat pozat de un prieten. În doar două zile, imaginea a adunat mai bine de patruzeci de mii de like-uri și numeroase comentarii din partea fanilor.

citește și: Mihai Bendeac, momente de groază! Cum era să piardă 20.000 de euro, în parc: „E nenorocire”

Totuși, ochii celor curioși au putut observa ce gusturi are Mihai Bendeac, juratul emisiunii iUmor, în materie de mașini! O alegere surprinzătoare pentru unii, dar și foarte apreciată în același timp!

Recent, Mihai Bendeac a avut parte de emoții uriașe atunci când, aflat la plimbare în parc alături de mama sa, actorul s-a trezit fără cheia de la maşină și acesta a fost doar începutul!

citește și: Roxana Vancea a înnebunit tăticii dintr-un parc de copii! Uite cât de provocator s-a îmbrăcat fosta iubită a lui Mihai Bendeac! | FOTO

Cu inima cât un purice (și îl înțelegem și de ce), Mihai Bendeac s-a întors din drum și, însoțit de mama sa, a început să facă un Live, de la fața locului.

Doar șoferii își pot imagina prin ce emoții cumplite a trecut celebrul Mihai Bendeac, atunci când a constatat cu stupoare faptul că îi lipsesc cheile mașinii sale, în valoare de 20.000 de euro! De data aceasta, soarta a fost de partea lui și cheile au fost găsite pe bancă.

Ce mașină conduce Mihai Bendeac, juratul emisiunii iUmor! Fanii au fost surprinși

Ce mașină are Mihai Bendeac

Recomandari