Căutare Live

Ce meserie are, de fapt, Vlăduța Lupău. Fanii au rămas uimiți de studiile vedetei de muzică populară

Vlăduța Lupău a cucerit publicul cu vocea sa, iar fanii care și-au dorit să afle mai multe despre artista lor preferată din muzica populară au avut parte de o mare surpriză. Vedeta a dezvăluit care este, de fapt, meseria sa de bază și ce studii are.

Ce meserie are, de fapt, Vlăduța Lupău

Facebook/Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău, frumoasa cântăreață de muzică populară, a dezvăluit, în direct, la emisiunea "Cool Summer Nights", de la Antena Stars, ce calificare are. Artista este medic veterinar de profesie și a absolvit cursurile Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară, din Cluj-Napoca. După ce și-a luat diploma, Vlăduța Lupău s-a înscris și la studii doctorale în același domeniu.

Vlăduța Lupău a studiat Medicina Veterinară la Cluj

Dovada dragostei sale foarte mari pe care o are față de animale stă și în numeroasele imagini pe care Vlăduță Lupău obișnuiește să le posteze pe rețelele de socializare. În multe dintre ele, vedeta apare lângă câini sau pisici, însă nimeni n-a știut până acum ce se ascunde în spatele lor.

Când doi se ceartă, al treilea ce face? 😅

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau) pe

"Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar", spunea Vlăduța Lupău despre anii studenției sale, într-un interviu acordat unui ziar local, Ziua de Cluj.

Vlăduța Lupău a iubit muzica încă din copilărie. Primul său cântec l-a interpretat la emisiunea Tezaur Folcloric în anul 1995, la vârsta de patru ani.

Află mai multe despre Vlăduța Lupău, în materialul video de mai jos:

Meghan Markle, apel emoționant din „exil”. Cine este femeia care a făcut-o să roșească pe Ducesa de Sussex: „Pur și simp... Prima lui soție a încercat să se sinucidă în timp ce se aflau în luna de miere. Elton John ar fi adus-o în pragul nebuni...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri