Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cele mai senzuale fotografii ale lui Marilyn Monroe urmează să fie scoase la licitație - FOTO

Marilyn Monroe este un simbol al senzualității și al feminității. Douglas Kirklan a scos la licitație imaginile senzuale și istorice ale lui Diva Marilyn Monroe. Pozele sunt realizate cu un an înainte ca actrița să moară.

Douglas Kirkland și Marilyn Monroe în timpul ședinței foto care a avut loc în noiembrie 1961.

https://www.expansion.com/

Douglas Kirklan a realizat fotografiile în studiosul său din Beverly Hills. La acea vreme nimenu nu a cumpărat lotul de fotografii cu senzuala Marilyn Monroe, astăzi vânzându-se la niște prețuri exorbitante.

Cu două ore întârziere, Marilyn Monroe apăru la mijlocul lunii noiembrie 1961 în studioul din Los Angeles. Kirkland avea atunci 27 de ani și avea o carieră promițătoare ca fotograf de vedete. La începuturile sale a apărut ca portretist al jucătorilor de hochei, dar după câteva luni ajunge asistent al Irving Penn din Manhattan, atunci s-a simțit pregătit să facă saltul final la Hollywood .

Recuzita pentru sesiune fusese convenită de ambele părți: un pat cu cearșafuri de mătase albă imolită, mai multe viniluri de Frank Sinatra și un arsenal de sticle de Dom Pérignon.

Scenariul nu a fost însă scris. "De îndată ce m-am văzut, Marilyn mi-a dat o îmbrățișare și un sărut pe obraz și, fără a pierde nicio secundă, s-a îndreptat spre dressing", spune Kirkland pentru Off Series.

Marilyn ("Overhead") - 100 x 150 cm-, una dintre fotografiile pe care Christie's le va scoate la licitație în New York și are o estimare de 250.000 de euro.

Citește și: Un actor legendar și-a pierdut virginitatea cu Marilyn Monroe, pe când era minor: ”Dacă s-ar fi petrecut în zilele noastre, era în spatele gratiilor!”

"Odată întinsă pe pat și acoperindu-și sânii cu mătase, ea a rugat pe toți cei din încăpere să ne lase în pace. A fost o decizie neașteptată care a schimbat cursul evenimentelor."

Rezultatul a fost o noapte magică în care chimia dintre Monroe și Kirkland s-a văzut clar în fotografii.

„Aș dori să vă spun că s-a întâmplat ceva între noi, dar adevărul este că nu am nimic de spus: totul s-a întâmplat cu un profesionalism absolut

„Pernă îmbrățișată”, 100 x 150 cm, o altă dintre fotografie din ședința foto scoasă la licitație.

Citește și: 10 lucruri neștiute despre Marilyn Monroe, sex simbolul secolului XX, cu un IQ apropiat de Einstein

Fotograful recunoaște că a fost vrăjit de frumosețea lui Marilyn Monroe și că s-a simțit privilegiat pentru că reușește să o fotografieze în cele mai intime ipostaze.

„Am mers împreună prin abisul nopții, controlându-ne impulsurile, astfel încât toată acea energie să fie canalizată în imagini care urmau să fie istorice."

Sursa: https://www.expansion.com/

Citește și: Au furat-o pe Marilyn Monroe! Martorii descriu scene demne de filme: „A venit noaptea, cu un fierăstrău”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro