Căutare Live

Controversatul primar al Constantei, Radu Mazare, considerat un mic dictator

Radu Mazare este un mic dictator, asta spune miliardarul roman Cornel Tabacaru despre excentricul primar al Constantei, Radu Mazare, care la ultima aparitie s-a costumat in "Regele Soare" si a luat parte alaturi de animatoare la Festivalul carelor alegorice din statiunea Mamaia.

Radu Mazare este un personaj politic remarcabil. Iar pe langa politice, viata mondena este pe placul primarului, astfel ca nu rateaza nicio petrecere din cluburile de pe litoral.

Invitat la emisiunea "Agentul VIP", Cornel Tabacaru a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui Mazare. Acesta este de departe unul dintre cei mai inteligenti politicieni, spune miliardarul.

"Puteti sa spuneti ce vreti, dar Radu este un gospodar. Pe langa asta, este un om nu inteligent, ci briliant! Stie cum sa abordeze problema, are o autoritate de necontestat in primarie si isi face treaba asa cum trebuie", a afirmat invitatul lui Cristi Brancu.

Foto: replicaonline.ro

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Anda Adam: "M-am intalnit cu Victor de cateva ori. Trebuia sa rezolvam niste lucruri"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri