Căutare Live

Cristina Ciobănașu, schimbare neașteptată de look! "Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns". Ce mesaje i-au lăsat fanii, pe Instagram

Cristina Ciobănașu, simpatica actriță din „Sacrificiul” și-a surprins recent fanii cu o schimbare de look, după ce, în ultimii ani, i-a obișnuit cu părul ei de foc.

Cristina Ciobănașu

Instagram/ Cristina Ciobănașu

După ce filmările la serialul Sacrificiul au intrat în pauză pe termen nedeterminat, în contextul pandemiei de coronavirus, Cristina Ciobănașu a decis că a venit momentul pentru o schimbare de look.

În pofida faptului că acea culoare spectaculoasă de păr devenise un fel de semnătură proprie, a ales să renunțe la roșcatul ei portocaliu pentru o nuanță mult mai cuminte și mai naturală.

😍😍😍

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial) on

Cristina Ciobănașu din serialul Sacrificiul, apariție hot! Cum arată actrița în costum de baie

„Cât am așteptat acest moment!”

Actrița le-a povestit prietenilor ei virtuali, într-un InstaStory, că era nerăbdătoare să-și schimbe culoarea părului, dar că aceasta este doar o fază, deoarece nuanțele de roșu ies cel mai greu din păr…

„Cât am așteptat acest moment! M-am vopsit. Sunt foarte fericită. Culoarea nu este finală, pentru că a fost foarte greu să scoatem pigmentul de roșu din păr. Voi ajunge la culoarea pe care mi-o doresc eu treptat. Acesta a fost primul pas. Probabil că va trebui să mă mai vopsesc de vreo două-trei ori… Cert este că mi-am dorit foarte tare să fac o schimbare. Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns. M-am bucurat destul și am vrut să fac o schimbare. În timp vreau să mă întorc la culoarea mea naturală", a mărturisit Cristina.

Fanii au felicitat-o imediat, iar cei mai mulți au fost încântați de rezultat.

Cristina Ciobănaşu, adevărul despre sarcină. Vlad Gherman va fi tată?

„Minunată! Chiar dacă acea culoare roșiatică a ta era extraordinară și îți scotea ochii de zână în evidență, ești SUPERBĂ și așa, deoarece mereu te-a caracterizat naturalețea. Așteptam de mult această schimbare, dar am știut că o să o faci la momentul potrivit. Te ador!”, i-a scris o admiratoare pe Instagram.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri