Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cristina Ciobănașu, schimbare neașteptată de look! "Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns". Ce mesaje i-au lăsat fanii, pe Instagram

Cristina Ciobănașu, simpatica actriță din „Sacrificiul” și-a surprins recent fanii cu o schimbare de look, după ce, în ultimii ani, i-a obișnuit cu părul ei de foc.

Cristina Ciobănașu

Instagram/ Cristina Ciobănașu

După ce filmările la serialul Sacrificiul au intrat în pauză pe termen nedeterminat, în contextul pandemiei de coronavirus, Cristina Ciobănașu a decis că a venit momentul pentru o schimbare de look.

În pofida faptului că acea culoare spectaculoasă de păr devenise un fel de semnătură proprie, a ales să renunțe la roșcatul ei portocaliu pentru o nuanță mult mai cuminte și mai naturală.

😍😍😍

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial) on

Cristina Ciobănașu din serialul Sacrificiul, apariție hot! Cum arată actrița în costum de baie

„Cât am așteptat acest moment!”

Actrița le-a povestit prietenilor ei virtuali, într-un InstaStory, că era nerăbdătoare să-și schimbe culoarea părului, dar că aceasta este doar o fază, deoarece nuanțele de roșu ies cel mai greu din păr…

„Cât am așteptat acest moment! M-am vopsit. Sunt foarte fericită. Culoarea nu este finală, pentru că a fost foarte greu să scoatem pigmentul de roșu din păr. Voi ajunge la culoarea pe care mi-o doresc eu treptat. Acesta a fost primul pas. Probabil că va trebui să mă mai vopsesc de vreo două-trei ori… Cert este că mi-am dorit foarte tare să fac o schimbare. Mi-a plăcut să fiu roșcată, dar mi-a ajuns. M-am bucurat destul și am vrut să fac o schimbare. În timp vreau să mă întorc la culoarea mea naturală", a mărturisit Cristina.

Fanii au felicitat-o imediat, iar cei mai mulți au fost încântați de rezultat.

Cristina Ciobănaşu, adevărul despre sarcină. Vlad Gherman va fi tată?

„Minunată! Chiar dacă acea culoare roșiatică a ta era extraordinară și îți scotea ochii de zână în evidență, ești SUPERBĂ și așa, deoarece mereu te-a caracterizat naturalețea. Așteptam de mult această schimbare, dar am știut că o să o faci la momentul potrivit. Te ador!”, i-a scris o admiratoare pe Instagram.

Recomandari