Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Cum arată, în prezent, băiatul Alinei Ceușan. Fotografii adorabile cu micuțul Rock în pătuț

Fosta concurentă de la „Asia Express – Drumul Comorilor”, Alina Ceușan, de când a dat naștere pentru prima dată unui băiețel, vedeta postează aproape zilnic fotografii și mici filmulețe cu bebelușul. Ultimele imagini încărcate de bloggeriță pe rețelele de socializare au adunat aproximativ 90.000 de aprecieri

Cum arată în prezent băiatul Alinei Ceușan. Fotografii adorabile cu micuțul Rock în pătuț

Instagram/Alina Ceușan

Alina Ceușan este una dintre persoanele extrem de apreciate de pe Instagram, adunând o comunitate de peste 900.000 de oameni cu care împărtășește experiențele vieții ei, stilul său vestimentar, dar și ideile sale creative.

Ultimul an a fost, cu siguranță, cel mai bun și cel mai fericit pentru vedetă, care a avut parte de aventura vieții, la „Asia Express", iar la scurt timp după ce s-a întors a rămas însărcinată!

Iată cum arată micuțul Rock, băiatul de două luni al Alinei Ceușan.

Prima fotografie cu bebelușul Alinei Ceușan, după ce a născut

Vedeta a devenit pentru prima dată mama unui băiețel. Aceasta a născut în luna septembrie, pe data de 15, anul 2020, la un spital de top din Cluj.

Citește și: Alina Ceușan, mesaj emoționant pentru părintele ei. Cum arată tatăl celebrei blondine | Foto

La jumătate de an de la nunta cu Raul Tișa, bărbatul pe care-l iubește deja de opt ani, Alina Ceușan anunța că i se îndeplinea dorința de a deveni mamă.

Recomandari