Cum arată Lauren Sanchez, iubita lui Jeff Bezos. Este femeia pentru care și-a lăsat soția

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, iubește din nou după despărțirea de femeia care i-a fost alături 25 de ani, MacKenzie Bezos. Se pare că acesta și-a găsit fericirea în brațele lui Lauren Sanchez.

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, iubește din nou după despărțirea de MacKenzie Bezos

Profimediaimages.ro

Dincolo de titulatura de ”noua iubită a lui Jeff Bezos”, Lauren Sanchez este cunoscută ca un jurnalist de succes.

Cine este, de fapt, partenera lui Jeff Bezos, Lauren Sanchez

Lauren Sanchez are 50 de ani și este fiica unui mecanic de avioane și instructor de zbor, astfel că nu este străină de această lume. Femeia este om de televiziune, mamă a trei copii și a crescut în Albuquerque, New Mexico.

Potrivit declarațiilor sale, a avut parte de o copilărie umilă: ”Am pornit de la 0. Obișnuiam să dorm în spatele mașinii bunicii mele când mergea să curețe case”.

Citește și: Gest extraordinar după divorț. Câți bani a donat fosta soție a celui mai bogat bărbat din lume după ce a fost înșelată

Dar asta a ambiționat-o să lupte pentru viitorul său. A început să lucreze în media la Extra și FOX Sports înainte de a trece la ”Good Day LA” în 2003.

Nu s-a rezumat doar la presă și, din 2011, a învățat să piloteze și chiar este autorizată să manevreze elicoptere.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu iubita lui Jeff Bezos.

Ea a fondat firma Black Ops Aviation în 2017 și este adesea prezentă pe contul de Instagram al companiei.

„Acest domeniu este dominat de bărbați. Dar nu este nimic fizic în zborul cu un elicopter. Poți avea 1,55 sau 1,94 m. Nu există niciun motiv pentru care femeile nu pot lua parte”, spunea ea în urmă cu ceva timp.

Citește și: Elon Musk l-a întrecut pe Jeff Bezos și a devenit cel mai bogat om din lume. Ce avere fantastică are

Lauren Sanchez a fost căsătorită pentru scurt timp cu Tony Gonzalez, de care a divorțat în aprilie 2019, după 13 ani de căsnicie.

Jeff și MacKenzie Bezos au divorțat după 25 de ani de căsnicie

Jeff și MacKenzie Bezos s-au despărțit, din punct de vedere legal, în iulie 2019.

Cei doi soţi decideau să divorţeze după o lungă perioadă de „căutări sentimentale” şi o despărţire temporară, dar intenţionează să rămână parteneri în companii şi alte proiecte.

Citește și: Telefonul lui Jeff Bezos a fost “spart” printr-un mesaj trimis pe WhatsApp de pe telefonul prinţului Arabiei Saudite

Conform presei mondene, adevărul ar fi fost altul. Se pare că omul de afaceri şi prezentatoarea Lauren Sanchez au avut mai multe întâlniri în ultimele luni ale căsniciei cu MacKenzie.

Ba mai mult, Bezos și Sánchez au fost fotografiaţi împreună în 2016, când au coincis la prezentarea filmului 'Manchester By the Sea'.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe imagini cu iubita lui Jeff Bezos.

Ultimele știri