VIDEO! Wow, este de nerecunoscut! Ultima apariție a lui Macaulay Culkin, actorul din "Singur acasă", la 38 de ani, i-a șocat pe fani

 

Macaulay Culkin este de nerecunoscut! Actorul care a scris istorie cu rolul lui Kevin McCallister, puștiul din "Singur acasă", a împlinit 38 de ani, iar ultima apariție a uimit pe toată lumea. 

Macaulay Culkin, cunoscut pentru rolul Kevin McAllister pe care l-a interpretat în primele două filme ”Singur acasă/ Home alone”, s-a luptat timp îndelungat cu dependența de droguri și alcool. Însă, actorul pare să fi învins dependența, asta pentru că la finalul lunii noiembrie, a avut o apariție tv în emisiunea celebrului Jimmy Fallon, în care apară extrem de bine, spre surprinderea fanilor care au urmărit cu milioanele clipul postat pe internet în urmă cu doar câteva zile.

 

De-a lungul timpului, presa tabloidă americană a publicat numeroase informaţii cu privire la viciile sale. S-a scris chiar că actorul ar fi cheltuit mii de dolari pe lună pentru heroină, aspect dezmințit ulterior de Culkin.

”Sigur, când se întâmplă lucruri stupide – dar, nu, nu cheltuiam 6.000 de dolari pentru heroină în fiecare lună. M-a deranjat că tabloidele au împachetat totul într-o falsă şi stranie îngrijorare”, a spus Macaulay Culkin la acea vreme. 

Actorul a devenit cunoscut pentru rolul Kevin McAllister, în primele două filme”Singur acasă/ Home Alone”. El a mai apărut în filme de succes, precum ”Richie Rich” şi ”Unchiul Buck/ Uncle Buck”facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI