Căutare Live

Cum arăta Shakira la 17 ani, pe când juca în telenovele. A cumpărat întregul serial pentru a nu fi difuzat vreodată. Acum, s-a aflat

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din lume, considerată și una dintre cele mai atrăgătoare. Puțini știu însă că înainte de a fi cântăreață, a cochetat cu actoria. Și-a început cariera de actriță la 17 ani atunci când a jucat în telenovela „El Oasis”. Nemulțumită de prestația sa, diva a cumpărat doi ani mai târziu întreaga producție pentru ca imaginile să nu fie difuzate vreodată.

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din lume, considerată și una dintre cele mai atrăgătoare. Puțini știu însă că înainte de a fi cântăreață, a cochetat cu actoria. Și-a început cariera de actriță la 17 ani atunci când a jucat în telenovela „El Oasis”. Nemulțumită de prestația sa, diva a cumpărat câțiva ani mai târziu întreaga producție pentru ca imaginile să nu fie difuzate vreodată.

În telenovela din 1993, ea a jucat rolul unei fiice de magnat, care s-a îndrăgostit de fiul rivalului său. Cariera de actriţă nu a prins-o foarte bine, iar un an mai târziu a scos primul album, la o casă de discuri importantă: "Pies Descalzos".

Acela a fost punctul de plecare al unei cariere de excepţie, însă Shakira nu a uitat de serialul în care apăruse la 17 ani. După ce a început să câștige bani frumoși din muzică, a cumpărat serialul, pentru a nu mai fi difuzat. În anul 2002, a cumpărat toate drepturile asupra telenovelei, dar anumite imagini au ajuns acum în atenția presei.

La scurt timp după filmările la acest serial, Shakira a ajuns una dintre cele mai ascultate cântărețe ale secolului. De-a lungul carierei sale solista a vândut peste 50 de milioane de albume, fiind declarată cel mai bine vândut artist columbian al tuturor timpurilor și una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică latino.

Cum arăta Shakira la 17 ani, pe când juca în telenovele. A cumpărat întregul serial pentru a nu fi difuzat vreodată. Acum, s-a aflat

Shakira formează de șapte ani un cuplu cu Gerard Pique, fundașul echipe Barcelona. S-au cunoscut în 2010 la Campionatul Mondial de Fotbal și au împreună doi băieți.

Cirește și ​Pique, dezvăluire intimă de Ziua Îndrăgostiților! Cum îl așteaptă Shakira acasă în fiecare zi/ FOTO

Foto: Hepta

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri