Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cum l-a îmbolnăvit Ceaușescu pe Micolov, pe când umplea sălile de spectacol. „Eu trebuia să…” - VIDEO

Ilie Micolov a povestit, în urmă cu câțiva ani, că s-a îmbolnăvit de astm bronșic încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, atunci când era nevoit să cânte în frig, cu toate că umplea sălile de spectacol.

Ilie Micolov a povestit, în urmă cu câțiva ani, că s-a îmbolnăvit de astm bronșic încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, atunci când era nevoit să cânte în frig, cu toate că umplea sălile de spectacol.

„Astm bronșic am avut de pe vremea lui Ceaușescu, când trebuia să cântăm în săli neîncălzite. Era sala plină, om lângă om, cu căciulile în cap, cu broboadele, și eu pe scenă trebuia să fiu în cămășuță și în smoching, ceea ce era foarte greu. După o jumătate de oră de cântat schimbam microfonul, pentru că prindea gheață”, dezvăluia Ilie Micolov, la Antena Stars, în anul 2014.

Ilie Micolov, autorul uneia dintre cele mai cele mai frumoase melodii românești din toate timpurile, „Dragoste la prima vedere”, a murit sâmbătă, la vârsta de 69 de ani, în locuința lui din București.

El suferea de diabet, astm și probleme cardiace, avea o greutate mare pe care genunchii nu o mai puteau susține, iar disfuncțiile sistemului de circulație îi inflamau des picioarele, fapt ce îl împiedica să iasă prea mult din casă.

Recomandari