Antena Căutare

Cum l-a surprins Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil în luna de miere discutând cu o turistă: „Aștept să-mi spui ce vorbeai cu fata”

Gabriela Prisăcariu a publicat un mesaj amuzant în dreptul unui videoclip în care Dani Oțil apare sărind în apă, în luna de miere.

Colaj cu Dani și Gabriela Galerie
Gabriela Pirăscariu l-a filmat pe Dani Oțil în timp ce vorbea cu o turistă | Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu petrec clipe minunate împreună în luna de miere și sunt darnci în privința publicării pe rețelele sociale a unor imagini din vacanță. În timp ce se afla pe iaht, la o distanță considerabilă de soțul său, Gabriela Prisăcariu a scos telefonul să-l filmeze, iar imaginile le-a publicat pe Instagram.

Dani Oțil a sărit de pe o stâncă, dar înainte a purtat un dialog cu o turistă. Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu, a dat zoom să-și vadă mai bine soțul: „Dani, aștept să-mi zici ce vorbeai cu fata”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul videoclipului în care se observă cum prezentatorul a schimbat câteva cuvinte cu o turistă.

Citește și: Dani Oțil, imagine emoționantă cu fiul său. Cum s-a pozat cu Tiago la malul mării: „Să vedem cât am crescut fiecare”

„Aștept s-mi zici e vorbeai cu fata aceea”. Cum l-a surprins Gabriela Prisăcariu pe Dani Oțil în luna de miere. Prezentatorul nu știa că este urmărit de soție: „Aici e nasol”

După ce a sărit de pe stâncă, Dani Oțil i-a făcut semn turistei că „e ok”, iar aceasta a sărit și ea.

Dani Oțil a oferit apoi o explicație amuzantă despre momentul filmat de soția sa: „Aici e nasol pentru că soția m-a prins că vorbeam cu o eneglezoaică din America. Spun engelzoaică pentru că vorbea engleză. Aici îmi fac curaj să sar și când îmi dau seama că mă filmează soția mă arunc să mor. Și nu am murit așa că turista văzând sinuciderea mea în direct a decis să se sinucidă și ea prin aruncare și a sărit și nu a murit nici ea”, a spus cu umor Dani Oțil pe rețelele sociale.

Citește și: Cum a reacționat micuțul Tiago când și-a văzut mama pe ecranele din platoul Neatza. Defilarea adorabilă cu Gabriela Prisăcariu

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o vacanță de familie cu Tiago, pe litoralul românesc, Dani și Gabriela au plecat și în adevărat lună de miere, fără copil.

Citește și: Cum a arătat a doua ținută de nuntă a Gabrielei Prisăcariu. Soția lui Dani s-a schimbat la miezul nopții într-o rochie mai lejeră

Luna de miere a celor doi soți nu a fost nici lipsită de „peripeții”. Imediat cum au ajuns, aceștia au concluzionat că au ajuns la destinație, dar bagajele lor nu au ajuns: „Știți ce este bine? Noi am ajuns în vacanță, dar bagajele noastre nu. O să stăm dezbrăcați, tot este luna de miere”, a spus Gabriela Oțil.

Citește și: Nașa Roxana Ionescu a încins atmosfera la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Cum au arătat ținutele „Mamei Natură”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios în vara anului 2023.

George Simion, anunț important despre soția sa: „Dragostea mea”. Ce urmează să se întâmple cu Ilinca Simion... Maria Băsescu a dezvăluit cu ce se ocupa înainte de a-l cunoaște pe Traian Băsescu: „Îmi plăcea compania”. Cum s-au cuno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x