Delia, intr-o noua ipostaza! Vedeta este o strumfita obraznica

 

Prima experienta de acest gen a avut-o dupa ce a interpretat-o pe Strumfita Obraznica, din cea mai noua productie cu strumfi. Nu i-a fost atat de usor, desi era vorba tot de un studio de inregistrari si tot de un microfon. Insa i-a reusit, mai ales ca a crescut cu desenele animate cu pitici albastri. "A fost asa, din senin, din nimic. Nici nu ma cunosteam cu echipa, nu am avut niciodata legaturi cu a face voce, dublaj pentru vreun personaj de film sau desen animat. Am fost sunata, chemata la o proba si mi-a sunat vocea bine, destul de obraznic", a povestit Delia.

Bineinteles, cantareata este constienta de calitatile ei vocale si nu a fost surprinsa ca a fost solicitata pentru dublaj, chiar daca nu a mai facut asta. "A fost foarte interesanta toata povestea asta pentru ca in studiouri mai fusesem. Acum insa, lucrurile au fost putin diferite. Dintr-o data iti apare un monitor, iti apare o poveste, esti acolo, te uiti. Trebuie sa-ti arunci un ochi si pe texte si trebuie sa traiesti povestea, altfel nu transmiti".

Acum, Delia simte ca si-a descoperit o noua vocatie. Artista poate fi auzita in "Strumfii 2", care ruleaza deja in cinematografe.

Foto: Facebook

Vezi editia integrala a Observatorului pe antenaplay,ro!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE