Căutare Live

Delia, intr-o noua ipostaza! Vedeta este o strumfita obraznica

Nu va ganditi ca s-a vopsit in albastru din cap pana in picioare si nici ca poarta permanent o caciulita alba. Doar ca artista si-a descoperit o noua vocatie: dublajul in romana al personajelor de desene animate

Prima experienta de acest gen a avut-o dupa ce a interpretat-o pe Strumfita Obraznica, din cea mai noua productie cu strumfi. Nu i-a fost atat de usor, desi era vorba tot de un studio de inregistrari si tot de un microfon. Insa i-a reusit, mai ales ca a crescut cu desenele animate cu pitici albastri. "A fost asa, din senin, din nimic. Nici nu ma cunosteam cu echipa, nu am avut niciodata legaturi cu a face voce, dublaj pentru vreun personaj de film sau desen animat. Am fost sunata, chemata la o proba si mi-a sunat vocea bine, destul de obraznic", a povestit Delia.

Bineinteles, cantareata este constienta de calitatile ei vocale si nu a fost surprinsa ca a fost solicitata pentru dublaj, chiar daca nu a mai facut asta. "A fost foarte interesanta toata povestea asta pentru ca in studiouri mai fusesem. Acum insa, lucrurile au fost putin diferite. Dintr-o data iti apare un monitor, iti apare o poveste, esti acolo, te uiti. Trebuie sa-ti arunci un ochi si pe texte si trebuie sa traiesti povestea, altfel nu transmiti".

Acum, Delia simte ca si-a descoperit o noua vocatie. Artista poate fi auzita in "Strumfii 2", care ruleaza deja in cinematografe.

Foto: Facebook

Vezi editia integrala a Observatorului pe antenaplay,ro!

Zavoranca, probleme cu legea! Fosta sotie a lui Pepe este acuzata de camatarie... Pepe, vacanta de vedeta! Cantaretul se relaxeaza in Italia...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri