Demonstrație de iubire pentru soția lui JCVD. Cum arată femeia care l-a cucerit pe unul din cei mai duri actori

Sunt căsătoriți de 21 de ani și nu în puține rânduri presa internațională a scris că Jean Claude Van Damme și soția sa, Gladys Portugues, s-au despărțit. Se pare că problemele și lecțiile din trecut au întărit relația lor, iar acest gând este departe de ei.

Actorul Jean Claude Van Damme iubește aceeași femeie de 21 de ani

Hepta.ro

Cei doi s-au căsătorit în 1987 și, cu toate că legătura lor părea minunată, în 1992 au decis să divorțeze.

Jean Claude Van Damme a continuat să se întâlnească cu alte femei, însă niciuna dintre relații nu a trecut testul timpului. La un moment dat, el și Gladys au început să petreacă timp împreună și au realizat că au greșit când au decis să se separe.

Jean Claude Van Damme si sotia sa, Gladys Portugues, pe covorul rosu

Jean Claude Van Damme și soția sa Gladys Portugues

Profimediaimages.ro

Ei s-au recăsătorit în 1999 și vreme de 15 ani au format o familie fericită. Apoi, problemele au reapărut și perechea s-a aflat la un pas de divorț. Au luptat din răsputeri să rămână alături de fiicele lor, iar în prezent cei doi se bucură de hotărârea luată atunci.

Recent, Gladys Portugues și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu acest prilej, JCVD i-a transmis un mesaj prin intermediul Instagramului: ”La mulți ani, îngerul meu păzitor”.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri