Despărțirile anului 2020. Cupluri celebre care și-au luat adio în pandemie

Anul 2020 nu a fost deloc un an așa cum ne-am fi închipuit noi pe 1 ianuarie. Pandemia de coronavirus a dezbinat multe cupluri din showbiz care păreau de nestăvilit.

Despărțirile anului 2020. Cupluri celebre care și-au luat adio în pandemie

profimedia

În 2020 multe povești de dragoste și-au găsit sfârșitul, unele din pricina faptului că au petrecut mai mult timp împreună în pandemie, iar altele din cauza unor probleme mai vechi. Iat[ care sunt cuplurile din showbiz care au pus capăt iubirii lor în 2020.

Despărțirile anului 2020

Jeff Bezos și Mackenzie Scott

Jeff Bezos a divorțat de soția sa, Mackenzie, iar ca rezultat al divorțului, frumoasa Mackenzie s-a ales cu milioane de acțiuni ale companiei Amazon care valorează aproximativ 38 miliarde de dolari. Astfel, ea a fost listată drept cea mai bogată femeie din lume în luna septembrie pe lista Bloomberg. Cei doi au ales să divorțeze după 25 de ani de mariaj.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Relația dintre Miley și Liam a fost dintotdeauna una tumultoasă. De-a lungul anilor, cei doi s-au despărțit și împăcat de multe ori. După ce se căsătoriseră de aproape 1 an, cele două staruri de la Hollywood au ales să se despartă, după Miley a fost acuzată de infidelitate. Cântăreața a fost surprinsă într-o escapadă romantică în Italia cu Kaitlynn Carter.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis

Deși au împreună doi copii, o fetiță pe nume Daisy și un băiețel pe nume Otis, Olivia și Jason au ales să meargă pe drumuri diferite pentru că relația lor nu mai era una funcțională, din câte povestesc sursele apropiate. Din cauza carierelor care îi mențin ocupați, cei doi locuiau în zone diferite și nu se puteau reuni pentru a fi o familie. Tocmai de aceea, Olivia și Jason au ales să se separe, dar să se ocupe împreună de cei doi copii ai lor.

Cara Delevingne și Ashley Benson

După aproape doi ani de relație, Cara și Ashley s-au despărțit. Actrița și modelul de succes au fost văzute pentru prima dată împreună în 2018. Într-un interviu pentru publicația People, Cara spunea că nu îi este rușine să vorbescă despre viața ei personală, dar până la Ashley nu avusese o relație suficient de lungă pentru a se afișa în public cu persoana respectivă.

Channing Tatum și Jessie J

Faimosul actor de la Hollywood s-a despărțit de cântăreața Jessie J, deși se împăcaseră la începutul anului 2020, în ianuarie. După lungi încercări, cei doi au decis că le e mai benefic să meargă mai departe, rămânând prieteni.

Vanessa Hudgens și Austin Butler

Vanessa Hudges și Austin Butler au decis să se despartă anul acesta după 8 ani de relație. Cei doi s-au întâlnit în 2006 pe platourile de filmare pentru High School Musical și au început o frumoasă relație abia în 2011. Cei doi au rezistat într-o relație la distanță până pe 14 ianuarie 2020. Frumoasa brunetă a declarat într-un interviu pentru Cosmo UK că cel mai mult au stat la distanță 4 luni fără să se vadă și a fost foarte dificil.

Gillian Anderson și Peter Morgan

Gillian, frumoasa actriță din serialul Sex Education și The Crown, a pus capăt relației sale cu Peter Morgan. Relația lor a început în 2016 și s-a terminat anul acesta, deși ei încă lucrează împreună pe platourile de filmare de la serialul The Crown. Gillian a mărturisit într-un interviu că cei doi nu au locuit niciodată împreună și se bucurau mai mult de timpul pe care apucau să îl petreacă atunci când se vedeau.

Cardi B și Offset

Faimoasa cântăreață de rap Cardi B a divorțat de Offset după 3 ani de căsnicie. Cel doi au împreună o fetiță pe nume Kulture Kiari, în vârstă de doi ani. Motivul despărțirii este faptul că Offset i-a fost infidel soției sale.

Ultimele știri