Căutare Live

Dezvăluiri bombă despre căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea! Ce spune Cristi Brancu despre divorţul dintre ei

Divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea a luat pe toată lumea prin surprindere, însă semnele că cei doi nu se mai înţeleg au apărut mai demult.

Se pare că soțul Andreei Bălan ar fi avut o perioadă în care ar fi devenit dependent de droguri și a încercat să ascundă asta față de ea și fațî de cei din jur. Cântăreața observase foarte multe lucruri schimbate la el, mai ales că începuse să se ascundă foarte mult.

Cristi Brancu l-a avut invitat în emsiune pe George Burcea moment în care au discutat despre zvonurile că cei doi soți au ajuns la capăt de relație. Prezentatorul l-a pus pe George să-i declare dragostea Andreei și să-i promită că relația va continua, însă George a refuzat vehement "Ce vrei să emonstrezi cu asta?", întreabă acesta.

Crisit Brancu a spus mai târziu despre acesta că "Nu mai este în stare să spună că o iubește!"

George Burcea şi Andreea Bălan au încheiat un contract prenupţial atunci când s-au căsătorit, scrie spynews.ro. Astfel, în urma unui divorţ, care se pare că bate la uşă, cântăreaţa rămâne cu o avere colosală de un milion de euro, în timp ce actorul nu rămâne cu nimic.

Andreea Bălan are avere mare, în timp ce George Burcea nu are nimic. Astfel, potrivit contractului nupţial, Andreea Bălan va rămâne cu tot ce a venit în căsătoria cu George Burcea, în timp ce acesta va plecat tot cu ce avenit, adică cu nimic.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit de curând. Actorul a fost fotografiat de paparazzi când îşi lua hainele din casa Andreei Bălan. Andreea Bălan a lansat primul mesaj din care se înţelegea că se desparte de George Burcea, în urmă cu aproximativ 15 zile. Atunic, vedeta a scris un mesaj pe reţeaua de socilaizare.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, scria cu ceva timp în urmă Andreea Bălan.

Urmăriți videoclipul pentru mai multe detalii pe acest subiect.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri