Dorian Popa și-a cumpărat un ”monstru” de sute de mii de euro. Cum arată acesta: ”Doamne, îți mulțumesc!”

Dorian Popa face ce face și apare mereu în atenția presei. De data aceasta, s-a lăudat cu cea mai recentă achiziție, și anume un bolid de lux ce costă sute de mii de euro, la care multe persoane doar visează.

Dorian Popa

Instagram / Dorian Popa

Noua mașina pe care a achiziționat-o recent și-a dorit-o de foarte mult timp, iar acum i s-a îndeplinit în sfârșit visul. În decursul zilei de azi i-a fost livrată, iar Dorian nu-și mai încape în piele de fericire. Fiindcă își ține fanii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui, nu putea rata ocazia de a se lăuda cu noua sa achiziție.

Lui Dorian Popa îi merge foarte bine pe toate planurile, atât din punct de vedere financiar cât și sentimental.

O mai ții minte pe Bianca de la Insula Iubirii? Concurenta a devenit mamă, iar soțul ei candidează la Primărie | Foto

Are casa visurilor sale și treptat își face si garajul de mașini mult visat. Bolidul pe care și l-a luat acum era pe lista lui de ceva vreme. Iar pentru că a muncit din greu în ultimul timp a decis să se scuture de câteva sute de mii de euro pentru o adevărata bijuterie pe patru roți.

Imediat ce mașina a ajuns în posesia sa, a pus poze pe contul său de Instagram, iar fanii au reacționat imediat, felicitându-l pentru o așa frumusețe.

”Doamne, îți mulțumesc”, a spus Dorian Popa în InstaStory, fiind vizibil emoționant și fericit pentru că încă un vis i s-a împlinit.

Culiță Sterp, gest neașteptat după ce a fost asaltat de mai mulți copii: „Care e mai sărac dintre voi să vă dau niște bani?" | Video

A VEEENIT ‼️

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian) on

Ultimele știri