Căutare Live

Ela Crăciun are cel mai frumos zâmbet din media!

Fiţi sinceri, de câte ori v-aţi întrebat care este secretul unui zâmbet grozav? Ela Crăciun, ştirista şi prezentatoare emisiunii ”Numai de bine” de la Antena 3 dezvăluie în cel mai recent articol de pe blogul său care este metoda cea mai simplă pentru un zâmbet cuceritor: albirea dinţilor!

Fiţi sinceri, de câte ori v-aţi întrebat care este secretul unui zâmbet grozav? Ela Crăciun, ştirista şi prezentatoare emisiunii ”Numai de bine” de la Antena 3 dezvăluie în cel mai recent articol de pe blogul său care este metoda cea mai simplă pentru un zâmbet cuceritor: albirea dinţilor!

Nu de puţine ori, vedeta a primit mesaje din partea telespectatorilor sau cititorilor prin care îi apreciau zâmbetul. Pentru întreţinerea unui zâmbet de succes, Ela a încercat un tratament de albire la clinica Implantodent. Medicul dentist Cristina Gosu a avut grijă de zâmbetul vedetei si i-a oferit acesteia toate detaliile pentru ca şi noi să avem un astfel de rezultat.

”Un zâmbet de succes înseamnă un mod de a relaţiona cu oamenii. De a clădi relaţii pozitive, de a-ţi schimba înfăţişarea fără a te costa nimic. ”, a scris Ela Crăciun pe blogul ei. În acelaşi material, medicul dentist Gosu explică ” În cadrul tratamentelor ce ţin de cosmetică dentară, albirea dentară ocupă cel mai important loc. Procesul de albire îmbunătăţeşte vizibil zâmbetul prin modificarea culorii şi tonurilor dinţilor, îndepărtând totodată coloraţiile interne ale dinţilor.”.

Întreg materialul poate fi accesat aici: http://elacraciun.ro/un-zambet-cuceritor-incepe-cu-o-metoda-simpla-albirea-dintilor/.

Clinicile Implantodent (www.implantodent.ro) au fost fondate de către Medicul Implantolog Dr. Taner Chemal. Acesta a creat un concept unic pe piaţa românească axat strict pe principiul: tratam cu succes!, acolo unde alţii spun că nu există speranţe noi implicam toată pregătirea şi tehnica pentru rezolvarea cu succes a oricărui caz.

Pregătirea medicului Implantolog Dr. Chemal şi a întregii sale echipe în domeniu, cursurile practice de specializare urmate în cele mai prestigioase centre din lume i-au ajutat pe specialişti să devină pionieri pentru ţara noastră în tot ceea ce înseamnă domeniul stomatologic atât la nivel de noi proceduri, manopere inedite, cât şi la capitolul tehnologie avangardistă.

De la începutul lunii martie, Ela Crăciun a devenit prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” difuzată în fiecare duminică de la 09.30 pe Antena 3. Ela continuă să fie prezentatoarea ştirilor matinale din weekend de la Antena 3 şi ambasador al campaniei ”Vreau să fiu demn”, un proiect special iniţiat de Fundaţia Mereu Aproape. Începând din aprilie, Ela este prezentă şi în blogosfera românească. Pentru o incursiune pe blogul Ela Crăciun, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.elacraciun.ro.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... FOTO! Uite cât de mult a crescut și ce frumoasă este Mina, fetița lui Horia Brenciu...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri