Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Elena Gheorghe are fața iritată de la masca de protecție: "Nu e de joacă! Asta e masca care mi-a făcut probleme!" Artista s-a filmat pe Instagram

Elena Gheorghe are fața extrem de iritată, după ce a purtat o masca de protecție, de unică folosință, cumpărată din farmacie. Artista a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii, alături de un mesaj de atenționare pentru fani.

Elena Gheorghe, probleme cu tenul din cauza măștii de protecție

Instagram

Elena Gheorghe sustine că nu a avut probleme niciodata cu tenul, însă fața i s-a umplut de iritații după ce a mers în spații închise, acolo unde este obligatorie purtarea măștii de protecție.

Într-un mesaj pe Instagram, vedeta și-a arătat fața, dar și masca, despre care spune că a cumpărat-o din farmacie.

„Cam așa arată fața mea. Slavă Cerului este mai bine. Asta pentru că nu purtăm măști și înainte de culcare ne îngrijim, punem toate cele pe față și suntem ok. Dar ziua, când trebuie să mergem unde avem treabă înăuntru, e musai cu mască. E foarte bine că se întâmplă asta, numai că pățim treaba asta. Voi merge la un dermatolog, căci vreau părerea unui specialist. Cu fața nu e de joacă”, a transmis Elena Gheorghe, pe story-ul din Instagram.

Elena Gheorghe are fața iritată de la masca de protecție: "Nu e de joacă! Asta e masca care mi-a făcut probleme!" Artista s-a filmat pe Instagram

„Asta e masca care mi-a făcut probleme. Eu vorbesc despre asta, pe care o cumpărăm de la farmacie, nu de chestii din bumbac sau altceva”, a mai spus artista.

Recomandari