Căutare Live

Emoții mari pentru familia Denisei Răducu. Este prima oară când se întâmplă asta, de la moartea artistei

Emoții mari pentru familia Denisei Răducu, chiar înainte de sărbători. Casa de producție a regretatei artiste a lansat prima piesă după moartea ei.

Emoții mari pentru familia Denisei Răducu, chiar înainte de sărbători. Casa de producție a regretatei artiste a lansat prima piesă după moartea ei.

Fostul coleg de scenă al Denisei Răducu, Valencio, duce mai departe amintirea regretatei artiste. Împreună cu Laura, a lansat o nouă piesă, un colind, scrie spynews.ro.

„Într-un staul plin de vite” este primul single scos de casa de producție Denisa Music de la moartea cântăreței:

„De acolo, de sus, un înger a trims acum în prag de sărbatori un colind cu Laura & Valencio - „Într-un staul plin de vite”. Denisa Music este un proiect al familiei Răducu dedicat în memoria DENISEI, sperăm din suflet să va aducem în inimă şi suflete emoţii şi bucurii. Casa de producție DENISA MUSIC vă urează tuturor Sărbători Fericite”, a fost mesajul care însoțește piesa, ce îi este atribuită în onoarea Denisei.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri