Căutare Live

Fanii au luat cu asalt blogul Mirelei Boureanu Vaida. Povești savuroase: „O zi din viaţa mea începe cu Vladimir care mă trezeşte la ora 6. Apoi fac schimb de tură. Ca la uzină“

Fanii Mirelei Boureanu Vaida sunt fericiți de când vedeta şi-a făcut blog. Atât prezentatoarea, cât și admiratorii săi sunt încântați de noua modalitate prin care vor ține legătura permanent.

Fanii Mirelei Boureanu Vaida sunt fericiți de când vedeta şi-a făcut blog. Atât prezentatoarea, cât și admiratorii săi sunt încântați de noua modalitate prin care vor ține legătura permanent.

Încă de la debut, succesul a fost unul uriaș, motiv pentru care Mirela continuă seria scrierilor cu o poveste haioasă. Cum arată o zi din viața sa?

„O zi din viaţa mea începe, aşadar, cu Vladimir care mă trezeşte la ora 6, şi în momentul în care oboseşte de cât stă și dă din picioruşe, se culca el şi se trezeşte Carla. Cam pe la ora 9 fac schimb de ture. Iese el din schimbul de dimineaţă şi intra ea în schimbul de zi. Cam ca la uzina“, a scris vedeta în deschiderea noului său articol.

„Când unul doarme, celalalt e treaz. Practic, nu am niciun moment de relaxare, să citesc o carte, să mă uit la un film, să-mi beau cafeaua sau să fac un duş,“ continuă Mirela.

„Apoi vine bona! Aşa multe am trăit până a venit ea, încat îmi vine să mă culc!! daaaar, aţi ghicit! Nu se poate!! Copiii vor in parc, aşa că, hai!“.

Găsești toate postările Mirelei Boureanu Vaida AICI!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Sore a trecut prin clipe incredibile! A fost buzunărită ziua, în amiaza mare!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri