Fiica lui Chef Florin Dumitrescu își serbează azi ziua de naștere. Ce mesaj i-a transmis fetiței lui

Chef Florin Dumitrescu o sărbătorește astăzi pe fetița lui Mia Victoria care împlinește 6 ani. Micuța renumitului chef de la Chefi la cuțite a crescut și seamănă leit cu mama ei.

Florin Dumitrescu, chef-ul care este jurat la show-ul de cooking Chefi la cuțite, o sărbătorește astăzi pe mezina familiei, Mia, iar mesajul pe care I l-a transmis este unul emoționant.

antena 1

Florin Dumitrescu, chef-ul care este jurat la show-ul de cooking Chefi la cuțite, o sărbătorește astăzi pe mezina familiei, Mia, iar mesajul pe care I l-a transmis este unul emoționant.

Chef Florin Dumitrescu a postat pe contul său de Instagram cu 513.000 de urmăritori un colaj cu fetițele lui adorabile, având o urare specială pentru fiica lui mai mică, Mia.

“Petrecere mare în cartier, Mia Victoria împlineşte 6 ani!
🥳🥳🥳🥳
6 ani de când a apărut pe lume ghemotocul ăsta mic pe baterii alcaline, cu gândul doar la pluşi, ciocolată, Armin Van Buuren 🤪
Ne distrăm zilnic cu ea şi ştim foarte bine că dacă nu ar fi venit pe lume, viața noastră ar fi fost plictisitoare 😇 #miavictoria #happfamilytime #lamultiani❤️ #6ani @cristinasimadumitrescu”, a adăugat el la descrierea fotografiei.

Soția lui, Cristina, a postat și ea pe contul său de Instagram două fotografii de-a dreptul adorabile cu micuța ei acum crescută mare. Cristina i-a transmis un alt mesaj special fiicei ei:

“Ea e Mia! Is spune Bucuria! Si ne-a adus mai mult decat bucurie! E mamoasa, glumeata, isteata, sufletista, vesela, plina de energie, buna si mereu zambitoare! E minunea mea mica! Care nu mai e atat de mica! La multi ani, minune!! #6ani #lamultiani #miabucuria #infamilie #acasa @chefflorindumitrescu”.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, imagine nemaivăzută din adolescență. Cum arăta înainte să devină celebru

Chef Florin Dumitrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Florin Dumitrescu și Cristina Sima s-au văzut pentru prima oara în anul 2010, când tânăra a intrat în restaurantul unde lucra chef-ul. Florin Dumitrescu a fost cucerit din prima clipă de frumusețea Cristinei și i-a pregătit un desert spectaculos pentru a o impresiona.

După ce a plecat din resturant, Dumitrescu i-a cerut prietenia pe Facebook. După trei ani de relație s-a născut prima fetiță a celor doi, iar apoi a urmat nunta și cea de-a doua fetița, care le-a bucurat sufletele. Florin și Cristina Dumitrescu sunt părinții a două fetițe: Ava Elisabeta, născută în 2013, iar în 2015, s-a născut și și cea de-a doua fetiță Mia Victoria.

Citește și: Cât de mari s-au făcut fetele lui Florin Dumitrescu. Chef-ul se mândrește cu o familie superbă

Dieta la care a apelat Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea cu aspectul său fizic, în 21 de zile a ajuns la 84,9 kilograme, semn că dieta sa a fost una de succes.

La începutul lunii martie, juratul Chefi la cuțite și-a anunțat prietenii virtuali că este pregătit să țină o dietă pentru a ajunge cât mai fit. Acesta și-a dorit foarte mult să aibă o formă de invidiat, lucru pe care l-a și reușit.

Un lucru este evident, Chef Florin Dumitrescu arată mai bine ca niciodată, iar efortul său este vizibil cu ochiul liber. Aceasta a reușit să ajungă în doar 3 săptămâni la 84,9 kilograme și este mai mândru ca niciodată de performanța sa.

Ultimele știri