Fiica lui Vladimir Draghia, o adevărată prințesă. Cât de mare s-a făcut Zora

Vladimir Drăghia și-a petrecut vacanța de iarnă în Dubai, alături de soție și copil. Vedeta a postat fotografii cu micuța lui Zora în vârstă d e3 ani și jumătate, care arată ca o adevărată prințesă.

Vladimir Drăghia și soția acestuia au împreună o fetiță superbă, în vârstă de 3 ani și jumătate

Instagram

Vladimir Drăghia se poate mândru cu familia lui. Soția și fiica sunt superbe și împreună s-au bucurat de puțin timp liber, la căldură, în Dubai. Cei doi soți și-au ținut la curent urmăritorii de pe Instagram, postând fotografii din vacanță, și mai ales cu micuța lor.

Vladimir Drăghia este actor, poet și fost înotător de performanță. În 2006 a intrat în atenția publicului datorită rolului său din serialul de pe Antena 1 „Narcisa Sălbatică”.

În anul 2012 Vladimir Drăghia a fost Burlacul la Antena 1, însă niciuna dintre pretendentele de atunci nu l-a cucerit. Vladimir Drăghia a fost eliminat și înlocuit de la Burlacul, având în vedere că nu simțea chimie cu niciuna dintre concurente.

„Fetele au observat că nu exista o chimie și de asta s-au revoltat. Au fost doar flash-uri. Eu am încercat să-mi placă fetele, nu sunt rele. Simți sau nu simti. Profesional mi-am făcut treaba, dar nu m-am simțit confortabil cât am fost Burlac”, povestea în 2012 Vladimir Drăghia.

Cea care l-a cucerit a fost Alice Cavaleru, cu care s-a căsătorit în anul 2018.

Vladimir Drăghia trăiește copilăria pe car enu a avut-o. CUm se distrează cu micuța lui Zora

Vladimir Drăghia trăiește acum copilăria distractivă pe care nu a avut-o, datorită micuței sale:

„Dacă mi-ar fi zis cineva că mă voi juca la 34 de ani cât pentru toată copilăria dedicată antrenamentelor, nu aș fi crezut că e posibil.
Dar se pare că așa sunt mai toate lucrurile în viață; la un moment dat, oricât de târziu, talerele balantei ajung să se echilibreze”, a scris Vladimir Drăghia pe rețelele sociale, postând I o fotografie cu familia sa.

Citește și: Corp de model fitness. Vladimir Drăghia a recunoscut ce face pentru a se umple de muschi

Vladimir Drăghia, mândru de fetița lui

Zora, fetița lui Vladimir Drăghia se face din ce în ce mai frumoasă pe zi ce trece, spre mândia tatălui său:

„Când s-a născut era un ghem de om de trei kilograme, cu brațe lungi și întinse spre mine.

Acum își sprijină mâinile pe genunchi și se gândește la ale ei…pentru câteva minute. Apoi, se întoarce la giumbușlucuri și chicoteli, la ce o face fericită.

Are delicatețea unei flori de mușețel și energia unui spectacol. E o combinație magică.

Sper să fii mereu o bucurie, un spectacol”, a scris Vladimir Drăghia pe rețelele sociale în urmă cu un an.

Citește și: Fetița Andreei Tonciu a crescut și e mai frumoasă ca oricand. Cum arată micuța Rebecca

Pe lângă artă, Vladimir Drăghia este și un împătimit al sportului și tocmai de aceea la 34 de ani are un corp de invidiat:

„Dacă vrei cu adevărat să faci o schimbare în viața ta, orice schimbare care crezi că ți-ar îmbunătăți calitatea vieții, apucă-te de treabă, nu-ți căuta scuze, motive să amâni”, a scris Vladimir Drăghia pe rețelele sociale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Ultimele știri