Fiica Madonnei a crescut și o întrece pe mama ei la frumusețe. La 24 de ani, Lourdes a pozat în ipostaze sexy

Lourdes Leon, la vârsta de 24 de ani, este de o frumusețe aparte, care îi aduce mult succes în cariera sa de model.

Fiica Madonnei o întrece pe mama ei la frumusețe. La 24 de ani, Lourdes a pozat în ipostaze sexy

profimedia

Lourdes, fiica Madonnei, a apărut în diverse campanii publictare pentru branduri faimoase, arătând că știe cum să pozeze pentru că a moștenint carisma și dedicarea mamei sale. Lourdes supranumită și Lola are un fler aparte și vrăjește camerele foto mai ceva ca Madonna, astăzi în vârstă de 62 de ani.

Lipsită de inhibiții și gata de accepta orice provocare, Lourdes a pozat de mai multe ori chiar aproape dezbrăcată. De curând, Lola a pozat pentru o campanie a brandului Juicy Couture. După ce a apărut o fotografie cu ea în lenjerie intimă, cu numele brandului pe spate, comentariile cu complimente au început să curgă la adresa focoasei care și-a schimbat de curând culoare părului.

În luna septembrie, frumoasa Lourdes a pozat și pentru campania celor de la Adidas x Stella McCarthney. Ea a mai apărut și în campaniile publicitare pentru Jean Paul Gaultier și chiar Miu Miu

Deși este fiica uneia dintre cele mai celebre staruri ale muzicii pop, Lola vrea să se bazeze mai mult pe abilitățile ei de model, decât pe faima mamei. Ea încearcă să se facă remarcată prin prima atuurilor și a frumuseții sale unice.

Cine e Lourdes Leon

Lourdes este primul copil al Madonnei, născută în 1996 în Los Angeles, California. Tatăl ei este antrenorul de fitness Carlos Leon. Carlos și Madonna au început o relație în 1994, iar în 1996 ea a rămas însărcinată, când era pe platourile filmare pentru filmul Evita.

Din nefericire, în 1997, cei doi s-au despărțit, dar au rămas prieteni buni și împreună au crescut-o pe frumoasa Lourdes.

Puțini știu că în 2003, pe scenă, la show-ul incendiar al Madonnei cu Britney Spears și Christina Aguilera la Video Music Awards, a luat parte și Lourdes, îmbrăcată în rochiță albă și plimbându-se pe scenă.

Lourdes a fost în lumina reflectoarelor de la vârsta de 5 ani, iar mama ei o lua cu ea peste tot la evenimente muzicale sau la premierele marilor filme ale anilor 2000. Când a ajuns la vârsta adolescenței, a devenit evident că micuța Lourdes este pasionată de fashion, adoptând un stil aparte. Frumusețea ei nu a trecut neobservată și și-a început cariera de model, având numeroși fani.

În 2019, Lola a participat la Art Basel Miami cu un moment artistic care a făcut-o mândră pe mama ei. Astfel, ea a devenit un model de urmat pentru tânăra generație.

Lourdes nu e unicul copil al Madonnei. Starul pop îi mai are pe Rocco, în vârstă de 20 de ani, David, în vârstă de 15 ani, Mercy, în vârstă de 14 ani și gemenele Estere și Stella în vârstă de 8 ani.

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri