Căutare Live

Prima lui soție a încercat să se sinucidă în timp ce se aflau în luna de miere. Elton John ar fi adus-o în pragul nebuniei

Fosta soţie a lui Elton John a încercat să se sinucidă în timp ce cuplul se afla în luna de miere. Detalii uimitoare ies la iveală despre unul dintre cei mai renumiți artiști internaționali. Renate Blauel, fosta soţie a lui Elton John, ar fi suferit o depresie puternică, ce i-ar fi declanșat probleme de sănătate mintală.

Elton John

Hepta

Renate Blauel, fosta soţie a lui Elton John, a încercat să se sinucidă în timp ce cuplul se afla în luna de miere, la Saint-Tropez, în 1984, potrivit unor documente depuse în procesul în care ea îi cere despăgubiri de trei milioane de lire sterline.

Fosta soție a lui Elton John a vrut să se sinucidă chiar în luna de miere

Blauel a mărturisit că a luat o supradoză de Valium, după ce starul i-a spus că „mariajul nu funcţionează şi că vrea ca ea să plece”, informează BBC, citat de News.ro.

Prima lui soție a încercat să se sinucidă în timp ce se aflau în luna de miere. Elton John ar fi adus-o în pragul nebuniei

Prima soție a lui Elton John a încercat să se sinucidă în timp ce se aflau în luna de miere

Hepta

*Elton John și fosta soție, Renate Blauel, în 1979; Foto: Hepta

Fosta soţie a lui Elton John susţine că artistul a încălcat termenii înţelegerii de divorţ prin dezvăluirea unor detalii ale căsniciei lor care au fost incluse în autobiografia „Me” şi în filmul „Rocketman”. Ea a deschis în luna iunie o acţiune la Înalta Curte din Londra.

Ea a spus că dezvăluirile au declanşat vechi probleme de sănătate mintală. În replică, apărarea lui Elton John a recunoscut existenţa unui acord de divorţ, semnat de ambele părţi, dar a negat încălcarea vreunei prevederi sau cauzarea unor daune psihologice.

Avocatul lui Blauel a spus că femeia s-a luptat cu depresia şi anxietatea şi că a cheltuit mii de lire sterline pentru terapie şi tratament.

Drept răspuns la noile documente depuse, consiliera legală a lui Elton John, Jenny Afia, a declarat: „Elton a respectat mereu intimitatea lui Renate şi va continua să facă asta. Este bine documentat că mariajul lor a fost în totalitate respectuos şi că relaţia pe care au avut-o după ce au divorţat a continuat să fie bună, bazată pe respect şi onorabilă timp de 30 de ani”.

Acuzații: Fosta soție caută să obțină bani mulți de la Elton John

Consiliera artistului a spus că este „derutant” că acest caz este „centrat pe intimitate când, în toate etapele, Renate a ales să depună aceste acuzaţii public”.

„Asta nu face decât să arate adevăratul scop al acuzaţiilor, care este să obţină o sumă mare de bani de la Elton şi să îi întineze public numele cu minciuni”, a mai spus ea.

Citește și
colaj de imagini cu icoane cu sfantul andrei si un scris pe mijloc
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Nicole Cherry a publicat o imagine emoționantă cu ea și fiica ei, la scurt timp după ce a născut. Ce mesaj a transmis artista
Nicole Cherry a publicat o imagine emoționantă cu ea și fiica ei, la scurt timp după ce a născut. Ce mesaj a transmis artista
Nicole Cherry a publicat o imagine emoționantă cu ea și fiica ei, la scurt timp după ce a născut. Ce mesaj a transmis artista
elwira, mihai petre, cuza si emi la finala asia express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Mai multe articole

În luna iunie 2020, Blauel, care a fost soţia lui Elton John între anii 1984 şi 1988, a deschis o acţiune legală împotriva artistului britanic şi cere un ordin de interdicţie. Ea susţine că autobiografia şi filmul dezvăluie detalii ale căsniciei lor, încălcând astfel acordul la care au ajuns la divorţ, şi că asta i-a cauzat probleme de sănătate mintală.

Povestea de dragoste dintre Elton John și prima soție, Renate Blauel

Renate Blauel, fostă însoţitoare de zbor, a început să lucreze ca inginer de sunet la un studio de înregistrări din Londra la începutul anilor 1980, fiind creditată pe albume ca „Rio” al Duran Duran şi „Hysteria” al The Human League.

L-a cunoscut pe Elton John în 1983, când el înregistra albumul „Two Low For Zero”, pe care sunt incluse single-urile „I'm Still Standing” şi „I Guess That's Why They Call It The Blues”. Anul următor, ei s-au căsătorit în Australia.

Au divorţat în 1988. Elton John, care declarase în 1976 pentru revista Rolling Stone că este bisexual, a revenit şi a spus că se simte „chiar confortabil să fie homosexual”. După divorţ, ea a stat departe de presă, iar muzicianul s-a căsătorit în 2004 cu David Furnish, pe care l-a cunoscut la începutul anilor 1990 şi cu care are doi copii.

Elton John a vorbit în mai multe rânduri despre „o vină uriaşă şi regret” pentru durerea pe care a provocat-o.

Meghan Markle, apel emoționant din „exil”. Cine este femeia care a făcut-o să roșească pe Ducesa de Sussex: „Pur și simp... A fost părăsită de soț pentru cea mai frumoasă femeie din lume. S-au reîntâlnit,15 ani mai târziu, iar zvonurile au expl...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri