FOTO: Thalia, regina telenovelelor, de NERECUNOSCUT! S-a tuns scurt, s-a vopsit blondă şi e irezistibilăăă! Cum arată acum diva latino

 
+4 click pentru
galerie

În urmă cu mai mulţi ani, Thalia reuşea să cucerească inimile a milioane de telespectatori din toate colţurile lumii cu rolurile inedite, pe care le interpreta în telenovele.

Acum, însă, aceasta este de nerecunoscut. La un eveniment monden, Gala Tony Awards, aceasta a afişat o tunsoare spectaculoasă, bob, pus în valoare de şuviţele blonde.

Mai mult de atât, Thalia a glumit, pe contul personal de Facebook, în privinţa asemănării ei cu sex simbolul Marylin Monroe şi a postat câteva versuri din melodia „I wanna be loved by you”, în descrierea unei imagini.

Tunsoarea Thaliei, prezentată pe covorul roşu, a fost completată de o rochie lungă galbenă, fără mâneci şi cu spatele descoperit, semnată de designerul Kaufman Franco.

Thalia, în vârstă de 43 de ani, a fost însoţită la eveniment de soţul ei, Tommy Mottola, în vârstă de 65 de ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2000 şi au împreună doi copii, Sabrina Sakae (8 ani) şi Matthew Alejandro (4 ani).

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe