Căutare Live

FOTO! Vezi cum arata Jennifer Lopez nemachiata!

Jennifer Lopez si-a aratat si adevarata fata, cea nemachiata, la numai cateva saptamani de la despartirea de sotul ei. Acesta sa fie motivul neintelegerilor?

In urma cu un an, cand a fost declarata cea mai frumoasa femeie celebra, Jennifer Lopez a marturisit ca aparentele trebuie pastrate, iar lupta pentru un look desavarsit este crancena.

"Este de datoria mea sa arat bine, sa fiu atenta la machiaj, coafura, imbracaminte, face parte din jobul meu", spunea pe atunci Jennifer Lopez.

Si a avut dreptate, frumusetea ei fiind mai degraba o aparenta decat o realitate. Jennifer Lopez a surprins neplacut pe platourile de filmare ale peliculei What to expect when you're expecting, acolo unde si-a facut aparitia fara urma de machiaj pe chip si cu parul nespalat si in dezordine.

Foto: Flynetpictures.com

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... FOTO! Penelope Cruz, in costum de plaja...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri