Galerie FOTO! Cum arată fratele lui Sylverster Stallone! Cei doi seamănă ca două picături de apă

Îl știm cu toții din filme celebre precum "Rocky" sau "Rambo", i-am urmărit activitatea cinematografică de-a lungul anilor, sutele de pelicule în care a jucat. Sylvester Stallone este unul dintre cei mai titrați actori de la Hollywood, iar la cei 71 de ani, nu se oprește aici. 

Îl știm cu toții din filme celebre precum "Rocky" sau "Rambo", i-am urmărit activitatea cinematografică de-a lungul anilor, sutele de pelicule în care a jucat. Sylvester Stallone este unul dintre cei mai titrați actori de la Hollywood, iar la cei 71 de ani, nu se oprește aici.

Anul acesta, fanii actorului se pregătesc pentru o nouă super producție, "Creed 2", continuarea primei pelicule pentru care Stallone a primit o nominalizare la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar” a premiilor Oscar.

Puțini sunt însă cei care știu că Sylvester Stallone are un frate mai tânăr, Frank Stallone, care este, de asemenea, actor, dar și cântăreț și care îi seamănă leit.

Galerie FOTO! Cum arată fratele lui Sylverster Stallone! Cei doi seamănă ca două picături de apă

Frank are 66 de ani, iar asemănarea dintre cei doi este evidentă. Cunoscut pentru muzica sa, mezinul Stallone s-a făcut remarcat în mediul online după ce a reacționat dur atunci când Sylvester nu a câștigat trofeul pentru "Creed": "Este la fel de clar ca nasul de pe fața voastră că Sly a câștigat. Care Mark? Este o făcătură a Hollywood-ului", a scris Frank pe contul său de Twitter, atunci când Mark Rylance a fost premiat pentru rolul din "Creed" și nu fratele lui.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri