Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

GALERIE FOTO! Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume: a nascut si are o fetita

Beyonce Knowles a fost desemnata drept cea mai frumoasa femeie din lume, de revista Americana People. Vedeta o detroneaza, astfel, pe jennyfer Lopez, aleasa anul trecut

Repede, repede doua cuvinte: Beyonce s-a nascut in toamna lui '81 si a ajuns cunoscuta datorita faptului ca fost principala componenta a grupului Destiny's Child, formatia de fete cu cele mai mari vanzari din istorie. Asta pe plan profesional!

De altfel, din anul 2002, Beyonce a inceput o relatie cu rapperul Jay-Z, cu care a colaborat de multe ori. Din acest parteneriat au iesit adevarate succese, cum ar fi: "'03 Bonnie & Clyde", Crazy in Love, Déjà Vu sau Upgrade U. Zvonurile privind relatia celor doi au inceput inca din momentul in care Jay-Z a colaborat cu Beyonce pentru piesa “03 Bonnie & Clyde”, insa au fost confirmate mult mai tarziu. In timpul MTV Video Music Awards 2011, pe covorul rosu, pe 28 august 2011, Beyonce a aratat ca este insarcinata cu primul ei copil. Reprezentantul ei a confirmat stirea in acea noapte. Tatal este sotul acesteia, Jay-Z, cu care s-a casatorit in anul 2008.

Regina R&B, care a nascut in ianuarie 2012 o fetita, spune ca “se simte mai frumoasa ca niciodata” de cand o are pe micuta Blue Ivy. Mai frumoasa ca niciodata considera si reprezentantii revistei People, care i-au acordat titlul de cea mai frumoasa femeie din lume. Pe locurile urmatoare s-au plasat Sofia Vergara, Charlize Theron, Lily Collins.

Recomandari