Căutare Live

George Burcea, mesaj dur pentru internauții care i-au criticat soția, pe Andreea Bălan: ”E OK, vă scuză clasa socială și politică!”

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile în ultimele săptămâni, timp în care a suferit trei operații. Alături i-a fost, însă, soțul ei, actorul George Burcea, care a reacționat chiar și atunci când artista a fost criticată. 

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile în ultimele săptămâni, timp în care a suferit trei operații. Alături i-a fost, însă, soțul ei, actorul George Burcea, care a reacționat chiar și atunci când artista a fost criticată.

Astfel, după ce Andreea Bălan a fost criticată pentru imaginile făcute publice din spital, în care afișa ”o imagine de revistă”, actorul i-a sărit în apărare, făcând public un mesaj extrem de acid.

”Eu, dacă aş fi în locul vostru, aş învaţa cum să am o viaţă bună, cum să mă dezvolt şi cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta şi-n stânga cu rahat. Dar vedeţi voi, vă scuză sistemul şi creşterea de acasă, vă scuză vremurile şi faptul că «e România», vă scuză clasa socială şi politică şi, de ce nu, vârsta fragedă care «nu s-a lovit de viaţ㻓, a scris soţul Andreei Bălan.

Ba mai mult, el le-a transmis celor care o critică pe soția lui să-și amintească, în cazul în cae vor ajunge vreodată pe patul de spital, de toate răutățile pe care le-au spus vreodată.

”Este OK, noi vă iubim şi vă urăm să nu ajungeţi pe patul spitalelor sau, dacă veţi ajunge acolo, să vă amintiţi de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Şi încă ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depăşeşte cu mult nivelul dragostei, «viaţa este greu». Şi încă ceva: fără cultură şi fără bani, «viaţa e şi mai greu». Dar e OK, comentaţi de pe telefoanele alea jerpelite, staţi între pereţii plini de mucegai, gătiţi la butelie, faceţi în fundul grădinii că «viaţa e frumos» la voi, că voi «nu este» ca vedetele alea rele care «nu vrea dăcât» atenţie“, a fost mesajul actorului.

La începutul lunii martie a acestui an, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook. Au urmat apoi încă două operații, după ce medicii i-au descoperit artistei hematoame.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri