Căutare Live

I-a murit iubitul în urmă cu două săptămâni, iar acum a revenit în direct! Mărturisirile sfâșietoare ale unei prezentatoare radio: ”Sunteți niște eroi!”

A trecut prin momente cumplite în urmă cu două săptămâni, când partenerul ei de viață a murit, iar acum o prezentatoare radio s-a întors la muncă. 

A trecut prin momente cumplite în urmă cu două săptămâni, când partenerul ei de viață a murit, iar acum o prezentatoare radio s-a întors la muncă.

Amy Irons, o cunoscută prezentatoare radio de la ”The Capital FM”, a revenit, în această dimineață să prezine matinalul și a fost copleșită de mesajele de susținere primite din partea ascultătorilor.

De asemenea, ea le-a mulțumit acestora pentru tot suportul pe care i l-au arătat în ultima perioadă, de când ”sufletul ei pereche”, Wayne Ewer, s-a stins din viață.

”Mă bucur să fiu în direct în această dimineață. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje de susținere. Sunteți adevărați eroi.”, a mărturisit aceasta.

De asemenea, unul dintre colegii ei a făcut public un mesaj emoționant: ”Niciodată nu am respectat o colegă mai mult decât pe AmyIrons astăzi. A revenit la radio, la sugestia noastră, pentru că avea nevoie de un pic de normalitate.”, a spus colegul ei, Garry Spence.

Iubitul acestesteia, în vârstă de 34 de ani, s-a stins din viață la patru zile după ce a ajuns la spital, în urma unui accident petrecut în apartamentul lor.

Cristi Borcea e grav bolnav și pleacă din țară?! Gigi Becali a spus TOTUL: "E programat la un spital din afară...&q... Pepe a fugit de acasă cu cele două fetițe. Ce se întâmplă în familia artistului i-a lăsat fără cuvinte pe fani...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x