Căutare Live

Ioana Ginghină a trăit COȘMARUL oricărei femei! „În urma unui tratament…”. Alimentele cărora actrița le-a spus „adio”

Deși în prezent Ioana Ginghină este într-o formă fizică excelentă, actrița a povestit că a trecut printr-o perioadă în care a luat mult în greutate din cauza unui tratament pe care l-a urmat și că nu mai consumă anumite alimente.

Deși în prezent Ioana Ginghină este într-o formă fizică excelentă, actrița a povestit că a trecut printr-o perioadă în care a luat mult în greutate din cauza unui tratament pe care l-a urmat și că nu mai consumă anumite alimente.

„În urma unui tratament de fertilizare, pe care l-am făcut acum 4 ani, m-am îngrăşat 8 kg faţă de greutatea mea. Am înţeles de ce le pusesem, aşa că nu am disperat să le dau jos, mai ales că stresul meu nu era dat de kilograme, ci de faptul că nu mai rămâneam însărcinată. Le-am dat jos în timp, cu o alimentaţie sănătoasă, dar am urmărit să fiu bine, nu neapărat să slăbesc. Abia acum am ajuns să cântăresc cât aveam în urmă cu 4 ani”, a dezvăluit Ioana Ginghină.

Artista a dezvăluit și de ce alimente se ferește, pentru a își menține silueta, potrivit Libertatea.

„Încerc să nu mă mai îngraş ca să nu mai am de ce să vreau să slăbesc. Am renunţat la zahăr şi pâine, le mai mănănc doar ocazional, am exclus şi carnea, mă feresc de mâncarea care îngraşă. Eu sunt o gurmandă, îmi place să mănânc în cantităţi mari, însă am lucrat mult cu mine ca să reuşesc să mănânc puţin, des şi sănătos”, a spus ea.

„Hai să luăm ca exemplu ziua de azi. Este postul Sfintei Maria şi nu mănânc produse animale. Dimineaţa am mâncat o îngheţată raw vegană din banană, unt de arahide şi miere. La prânz o salată cu roşii, ceapă, avocado, iar la cină vinete umplute cu roşii şi tofu, la cuptor”, a explicat Ioana Ginghină legat de meniul ei dintr-o zi.

Ioana Ginghină este căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol, cu care are o fiică, Ruxandra.

"Ea i-a pus cătuşele"! Cum se răsfaţă Lavinia Pîrva când nu este alături de Ştefan Bănică Jr: "M-am matur... Declarații halucinante. Un celebru cântăreț plătește pentru sex! Femeia a recunoscut că primea bani!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri