Iubita lui David Guetta a încins atmosfera pe plajă. Cum arată bruneta și în ce ipostaze au fost fotografiați cei doi

David Guetta este unul dintre cei mai cunoscuți DJ din întreaga lume și, deși are 53 de ani, artistul se iubește cu o femeie mult mai tânără decât el.

Jessica Ledon, în vârstă de 28 de ani, a făcut furori pe o plajă din Miami cu trupul său de invidiat.

profimedia

David Guetta și bruneta focoasă care i-a furat inima au fost surprinși în ipostaze incendiare pe plajă. Jessica Ledon, în vârstă de 28 de ani, a făcut furori pe o plajă din Miami cu trupul său de invidiat.

Cine este Jessica Ledon, iubita lui David Guetta

Bruneta și-a etalat bustul amplu, abdomenul lucrat și picioarele suple, purtând un costul de baie roz. Ca și cum ar exista o competiție între cei doi îndrăgostiți, David și-a expus și el pătrățelele de pe abdomen la soare, atrăgând atenția paparazzilor.

DJ-ul, care jonglează între cariera sa de succes și dorința de a fi un tată exemplar pentru cei doi copii ai săi, și-a permis câteva zile de relaxare alături de iubita lui, cu 25 de ani mai tânără decât el.

Iubita artistului a atras cu siguranță toate privirile pe plajă cu formele ei perfecte. A purtat un costum de baie în două piese care îi scotea în evidență corpul pe care orice femeie l-ar visa și pe care l-a obținut prin mult sport.

Citește și: El este un celebru DJ în toată lumea, ea cu 27 de ani mai tânără și incredibil de sexy! Cum i-au surprins paparazzi pe o plajă

Producătorul muzical a purtat un șort roșu de plajă și o pereche de ochelari de soare negri. David Guetta se mândrește cu iubita lui de origine cubaneză, cu forme de invidat. Jessica este actriță și model, având o carieră de succes.

Cum se menține în formă David Guetta

Chiar dacă are 53 de ani, muzicianul francez are un fizic sculptat și arată mai bine decât mulți alți bărbați la 30 de ani. Într-un interviu pentru AskMen, David Guetta a declarat:

“Nu încerc să devin mare făcând sport. Vreau doar să am un corp definit și puternic. Fac antrenamente cu greutăți timp de 45 minute sau o oră, de 4 ori pe săptămână. Apoi fac cardio de 3 ori pe săptămână pentru 30 minute. De 2 ori pe săptămână fac acest antrenament acasă pe bicicletă și uneori merg pe o pantă înclinată. Fac și înot de câte ori am ocazia”.

Citește și: The Pussycat Dolls, Iggy Azalea şi David Guetta, la festivalul Untold 2020

Relația lui David Guetta cu iubita lui

Artistul a declarat în repetate rânduri că nu mai crede în căsătorie, dar i-a oferit Jessicăi un cadou special, un inel care seamănă cu unul de logodnă.

El și fosta lui soție Cathy au divorțat în 2014, după 22 de ani de căsnicie. În 2017, David Guetta a întâlnit-o pe Jessica și a declarat că relația lor se bazează pe dragoste și respect.

David și fosta lui soție au custodie comună asupra celor doi copii ai lor, Elvis, în vârstă de 17 ani, și Angie, în vârstă de 13 ani.

Ultimele știri