Căutare Live

Iuliana Pepene a atras toate privirile într-o rochie extrem de scurtă. Cum s-a lăsat fotografiată frumoasa prezentatoare

Iuliana Pepene a atras toată atenția prietenilor de pe rețelele sociale cu o rochie extrem de scurtă, care i-a scos în evidență atuurile fizice.

Iuliana Pepene a atras toată atenția prietenilor de pe rețelele sociale cu o rochie extrem de scurtă, care i-a scos în evidență atuurile fizice

Instagram

Iuliana Pepene se numără printre cele mai frumoase și apreciate femei de la noi din țară, iar aparițiile sale din cadrul Observator sunt de-a dreptul impecabile și atrag toată atenția telespectatorilor.

Superba prezentatoare este foarte activă pe rețelele sociale, locul în care își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase și speciale momente din viața sa. De asemenea, ținutele la care apelează lasă cu gura căscată internauții și îi pun într-o lumină bună cele mai frumoase părți ale corpului.

Iuliana Pepene, rochia scurtă care nu a putut trece neobservată

De curând, frumoasa blondină a publicat pe contul oficiale de Instagram o imagine de-a dreptul incendiară, care a răpit într-o secundă privirile celor 74 mii de urmăritori. Rochia albă și scurtă a pus pe jar publicul masculin și a generat o mulțime de reacții pozitive.

Ținuta i-a scos în evidență atuurile fizie, în special picioarele interminabile, silueta de invidiat și bustul generos, dar și frumoasele trăsături ale feței. De asemenea, Iuliana Pepene a completat outfit-ul cu o pereche de ochelari care îi vine perfect.

Citește și: Iuliana Pepene, rochia care i-a scos în evidență picioarele interminabile. Cât de sexy este prezentatoarea Observator

Imaginea a strâns rapid mai bine de și multe comentarii din partea celor care o urmăresc pe rețelele sociale.

"Nu e vineri? Uf...mă consolez cu a 362-a zi însorită de 29 ☀️", a fost descrierea pe care a folosit-o la poză.

Reacțiile prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi spună că este de o frumusețe rară și că are un corp de invidiat.

"Ești frumoasă și sexi!" sau "Ești o scumpă, te pup!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care arată.

Cine este Iuliana Pepene

Iuliana Pepene s-a născut pe 26 aprilie 1991 și a studiat mai întâi Litere la Universitatea Transilvania din Brașov, pentru ca ulterior să aprofundeze Jurnalismul la Universitatea din București. Drumul spre Antena 1 a început la Intact Media Academy, unde a impresionat prin capacitatea ei de improvizație și adaptabilitatea rapidă. La început, Iuliana a prezentat rubrica Meteo, iar apoi a ajuns la Observator Matinal, alături de Mircea Ivan. Este pasionată de gătit, călătorii, modeling și iubește mașinile puternice. De asemenea, Iuliana e pasionată de pictură și echitație.

Citește și: Iuliana Pepene, poză rară cu iubitul. Cine este Dragoș Bercea, bărbatul care a cucerit-o

Iuliana se descrie ca fiind un „om extrem de optimist, ambițios, entuziast, plin de energie și pregătit pentru noi provocări. Sunt recunoscută în redacție ca fiind o "bombă de energie". Îmi place să transform fiecare zi de muncă într-o distracție și un prilej de bucurie.”

Despre pasiunea ei pentru mașini și motociclete, Iuliana a dezvăluit:

„Lumea auto-moto îmi este slăbiciune, pasiune hobby. (...) Nu lipsesc de la saloanele auto, fie de la Frankfurt, Paris ori Geneva. Pe lista mea de dorințe e notată și o emisiune cu și despre mașini.”

În ce stare este Larisa Iordache și ce mesaj a transmis după ce nu a mai putut concura la individual compus... Delia continuă seria schimbărilor de look. Cum arată noul ei tatuaj și care este motivul emoționant pentru care l-a făcu...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x