Căutare Live

Jamie Oliver, tătic pentru a cincea oară! Vedeta britanică și-a prezentat fiul într-un mod inedit: Cântărește cât ''16 pachete de unt''

Vedeta britanică Jamie Oliver a anunțat, luni, nașterea celui de-al cincilea copil al său, un băiețel care cântărește cât ''16 pachete de unt''. Soția sa, Jools Oliver, se simte bine și toată lumea din familie este ''plăcut surprinsă și extrem de încântată", a scris pe pagina sa de Facebook bucătarul în vârstă de 41 de ani care a postat și o fotografie a nou-născutului.

Facebook

Vedeta britanică Jamie Oliver a anunțat, luni, nașterea celui de-al cincilea copil al său, un băiețel care cântărește cât ''16 pachete de unt'', notează Agerpres.

Soția sa, Jools Oliver, se simte bine și toată lumea din familie este ''plăcut surprinsă și extrem de încântată", a scris pe pagina sa de Facebook bucătarul în vârstă de 41 de ani care a postat și o fotografie a nou-născutului.

Cuplul nu a ales încă un nume pentru noul membru al familiei. Totuși, vedeta a lăsat să se înțeleagă cu ceva vreme în urmă că, așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalți copii, cei doi vor opta pentru ceva ieșit din comun, posibil ''ceva floral'' sau inspirat ''din natură''.

Soții Oliver mai au trei fiice, pe nume Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela și Petal Blossom Rainbow, dar și un fiu botezat Buddy Bear Maurice.

FOTO incendiară! Nicole Cherry a renunțat de tot la inhibiții: "Devii din ce în ce mai sexy!", i-au strigat fa... Imagini de infarct! Daniela Crudu a renunțat la haine în vacanță: fotografiile brunetei îi fac pe domni să viseze cu och...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri