Căutare Live

Jean Claude Van Damme, mesaj emoționant pentru români „Nu aș fi aici fără voi”

Deja nu mai este niciun secret faptul că actorul de la Hollywood este fascinat de tot ceea ce înseamnă țara noastră și nu pierde nicio ocazie să petreacă românește și să transmită gânduri bune. Recent, actorul le-a mulțumit românilor pentru felul în care l-au primit de-a lungul timpului.

Jean Claude Van Damme e un fan declarat al României și a ținut să transmită un mesaj special fanilor săi de aici

Profimedia

„Mulțumesc tuturor fanilor mei. Fără voi, nu aș fi, azi, aici unde sunt. Vă iubesc mult de tot, pe toți", a spus actorul într-un video înregistrat în confortul mașinii sale.

Se pare că fiecare vizită în România a actorului este memorabilă atât pentru el cât și pentru cei care au ocazia să-l întâlnească.

De mai multe ori, actorul, o adevărată legendă a filmelor de acțiune, a fost surprins atât prin zone de lux din capitală, unde a mers să ia masa și să se revadă cu vechi prieteni, cât și în mașină, ascultând manele și cântând, așa cum poate el sau arătându-și mușchii, la propriu.

Jean Claude Can Damme, prieten de acum 16 ani cu chef Joseph Hadad dar deschis mereu la legarea de noi prietenii

Chef-ul de origine israeliană a povestit pentru click.ro că l-a cunoscut pe actorul belgian, acum în vârstă de 61 de ani, în urmă cu 16 ani și că, de atunci, au rămas prieteni.

Citește și: Ce a făcut, de fapt, Jean-Claude Van Damme în România. Dezvăluirile lui chef Joseph Hadad

"L-am cunoscut la o sală de forță, aici în București. Am intrat în vorbă și a rămas să mă contacteze când revine în București. Și așa a făcut. Pe vremea aceea l-am invitat la restaurantul unde lucram și a venit fără nicio problemă, fără nicio pretenție. S-a purtat prietenește cu toată lumea și s-a simțit foarte bine", a povestit chef Hadad.

Pe lângă vechii prieteni din România, actorul nu se dă în lături când vine vorba de a-și face prieteni noi. Van Damme s-a lăsat filmat în timp ce asculta și dansa pe manele, pe scaunul din dreapta din mașina personală a unor români pe care îi cunoscuse de curând.

Citește și: Adevărul despre videoclipurile cu Jean-Claude Van Damme ascultând manele. Ce s-a întâmplat în seara în care a fost filmat

Acuzat că i-a stricat imaginea actorului, cel ce conducea mașina, a povestit pe platforma Instagram, că, de fapt, actorul s-a simțit foarte bine, că au mers împreună la cină, cu mai mulți prieteni și că nimeni din "grupul vesel" nu a fost sub influența băuturilor alcoolice sau ale vreunor substanțe, după cum fuseseră acuzați de către fanii actorului, cu atât mai puțin actorul, care este și un sportiv, printre altele.

Rita Ora, ipostaza în care fanii nu se așteptau să o vadă. Cântăreața s-a pozat goală în baie... Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri