Katy Perry și-a cumpărat mănăstire. A vizitat măicuţele şi le-a cântat pentru a le convinge să i-o vândă

Cântăreaţa americană Katy Perry a câştigat 5 milioane de dolari în urma unui proces privind cumpărarea unei mănăstiri din Los Angeles pe care intenţionează să o transforme într-o locuinţă, informează The Guardian.

Cântăreaţa americană Katy Perry a câştigat 5 milioane de dolari în urma unui proces privind cumpărarea unei mănăstiri din Los Angeles pe care intenţionează să o transforme într-o locuinţă, informează The Guardian.

Procesul a fost intentat de Katy Perry şi arhiepiscopul romano-catolic din Los Angeles împotriva unui dezvoltator imobiliar pentru intervenţie maliţioasă împotriva achiziţiei.

Katy Perry a plănuit să cumpere mănăstirea, aflată în zona Los Feliz din Los Angeles, pentru 14,5 milioane de dolari şi să o transforme într-o casă. Însă, dezvoltatoarea Dana Hollister voia să transforme clădirea într-un hotel boutique.

Oferta făcută de Katy Perry a fost aprobată de arhiepiscopul romano-catolic din Los Angeles, în proprietatea căruia se afla mănăstirea. Potrivit procesului, Hollister a convins în mod fraudulos măicuţele care trăiau acolo să respingă oferta făcută de cântăreaţă, în favoarea propriei ei oferte.

Deşi Perry a vizitat măicuţele şi le-a cântat melodii gospel, acestea au acceptat oferta mai mare făcută de Hollister. Însă, avocaţii arhiepiscopiei susţin că oferta făcută de Hollister „a fost infestată cu foarte multe probleme”. Avocaţii au avut ultimul cuvânt în privinţa vânzării şi au blocat decizia măicuţelor.

Pe de altă parte, Hollister a declarat anterior pentru The Guardian că oferta ei era în regulă.

Perry a primit iniţial 1,6 milioane de dolari pentru a îşi acoperi costurile legale, după care a primit încă 3,3 milioane de dolari în daune. Arhiepiscopia a primit daune în valoare de peste 10 milioane de dolari. Cele două părţi urmează să stabilească detaliile în privinţa vânzării, fiind necesar ca măicuţele să îşi găsească o nouă casă înainte ca Perry să poată ocupa mănăstirea.

Născută pe 25 octombrie 1984, Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscută drept Katy Perry, este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută cu single-ul „I Kissed a Girl”, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale au fost vândute în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. „Witness” (2017) este cel de-al cincilea material de studio lansat de cântăreaţă.

Ultimele știri