Kyle Minogue, mărturisiri despre despărțirea de logodnicul ei: ”Nu poți să negociezi decăderea unei relații!”

 
+3 click pentru
galerie

Despărțirea de logodnicul ei, Joshua Sasse, n-a fost deloc ușoară pentru Kyle Minogue, care a mărturisit, de curând, că a suferit enorm, însă acum a reușit să depășească perioada critică. 

Kyle Minogue, care va împlini 50 de ani pe 28 mai, a mărturisit că a fost devastată după separarea de logodnicul ei, Joshua Sasse, dar a depășit momentul dificil din viața ei și s-a resemnat că nu se va căsători vreodată, mai ales că n-a visat momentul respectiv. 

"A trebuit să mă refac, atât fizic, cât şi mental. Nu poţi niciodată să negociezi decăderea unei relaţii. Ştiu că am învăţat multe despre mine. Uneori e nevoie să ieşi din zona de comfort, e nevoie de o dramă ca asta, ca să de zguduie un pic.

Acum sunt singură, mă regăsesc şi îmi pun întrebări de genul: 'Ce vrei de fapt?', 'Cum ai ajuns aici?', 'Cum te simţi?', 'Cum o să mergi mai departe?'. Acum am suficientă dramă în viaţa mea.

Niciodată nu m-am gândit că mă voi mărita. Să fiu logodită a fost o experiment, pentru că niciodată nu m-am văzut măritată. Nu e ceva de care aveam nevoie sau ceva de îmi doream. Părinţii mei nu mi-au inoculat ideea unei 'nunţi ca în poveşti'. Nu a fost un ţel pentru mine.

Dar m-am gândit că poate greşesc şi că poate ar trebui să fac şi eu cum face restul lumii. La ei mergem. Acum, am revenit la ideea iniţială. Nu cred că o căsnicie este pentru mine.", a spus Kylie Minogue, într-un interviu acordat Red Magazine.

Kylie şi Joshua se logodiseră în februarie 2016, însă au pus capăt relaţiei un an mai târziu. De-a lungul timpului, ea s-a iubit cu actorul francez Olivier Martinez (2003-2007) şi cu modelul spaniol Andres Velencoso (2008-2013).facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI