Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

La 54 de ani, "Zeița de la Montreal" e încă pe piedestal, în întreaga lume: Nadia Comăneci evoluează perfect la bârnă și în vis

Ajunsă la frumoasa vârstă de 54 de ani, inegalabila noastră gimnastă Nadia Comăneci a dezvăluit într-un interviu că visează de multe ori că evoluează la bârnă și exercițiul îi iese perfect de cele mai multe ori.

Facebook/ Nadia Com?neci

Ajunsă la frumoasa vârstă de 54 de ani, inegalabila noastră gimnastă Nadia Comăneci a dezvăluit într-un interviu că visează de multe ori că evoluează la bârnă și exercițiul îi iese perfect de cele mai multe ori.

Galerie foto. Toate vedetele lumii s-au înghesuit să facă poze cu Nadia Comăneci!

''Cel mai des visez că sunt strigată să evoluez la bârnă. Și de cele mai multe ori îmi iese perfect'', a declarat Nadia, câștigătoare a 16 medalii de aur la Jocurile Olimpice, Mondiale și Europene, într-un interviu publicat pe site-ul www.suntemcuvoi.ro, citat de Agepres, în care a rememorat momentele de referință din viața sa.

Nadia rămâne una dintre cele mai populare gimnaste din lumea întreagă

Nadia a evocat primii săi pași spre gimnastică, sportul care a ridicat-o pe piedestalul de vedetă mondială.

''Am avut șansa ca la Onești să se deschidă o mica sală de gimnastică unde mama m-a dus să-mi consum energia. Gimnastica mi-a oferit foarte multe, m-a învățat și mai multe lucruri, m-a făcut să fiu persoana care sunt astăzi. Este sportul pe care l-am ales sau, mai bine zis, care m-a ales pe mine. E sportul pe care îl iubesc. Au fost multe momente frumoase în activitatea mea de sportivă, cred că cel mai frumos moment poate fi considerat cel de la Montreal și primirea călduroasă din țară. Acel 10 de la Olimpiadă a făcut istorie și pentru mine a însemnat stabilirea unui destin'', a spus cvintupla noastră campioană olimpică de la Montreal și Moscova.

Nadia Comăneci a obținut primul 10 la Montreal

Succesul în gimnastică a fost posibil, pentru Nadia, doar prin multă muncă și pasiune: ''Munca, pasiune, dedicație. Trebuie să îți impui să treci peste momentele dificile, să depui tot efortul și să mergi mai departe! Simplu, nu?''

Nadia, care a obținut 7 note de 10 la Montreal, a rămas în lumea gimnasticii și după retragere, pe care nu a perceput-o ca pe un moment dureros: ''În cazul meu nu pot spune că am renunțat la gimnastică vreodată. M-am retras din activitatea competițională când trebuia, când primisem foarte multe de la gimnastică, ca sportivă, dar am rămas în lumea sportului. Am avut un parcurs normal și, din acest motiv, nu pot spune ca am simțit un gol în urma retragerii''.

Recomandari