Lady Gaga a anunțat că suferă de o boală incurabilă! Atât de tânără și atât de bolnavă!

 

Fanii nu au putut înțelege de ce Lady Gaga a decis să facă o pauză în cariera muzicală, punând hotărârea pe seama surmenajului și a oboselii. Din păcate, realitatea e mult mai dură decât și-ar fi imaginat admiratorii.

Artista a confirmat faptul că suferă de o boală gravă care îi provoacă dureri groaznice în tot corpul. În documentarul  ”GagaFive Feet Two”, cântăreața a dezvăluit că suferă de fibromialgie și a împărătășit cu fanii pe Twitter mai multe remedii pe care le-a încercat.

”Vreau să ajut la creșterea gradului de conștientizare și la conectarea celor care o au. Putem toți să împărtășim ceea ce ne ajută/doare”, a scris vedeta pe contul de Twitter, citată de BBC News.

 

E prima dată când vedeta vorbește despre boala de care suferă și cum maladia i-a afectat viața. Fibromialgia afectează mușchii și poate provoca dureri groaznice, oboseală cronică și probleme cu memoria. Nu exista tratament care să vindece boala, scopul acestuia fiind reducerea simptomelor. Zvonurile legate de boala artistei au apărut anul trecut când vedeta a postat pe Instagram o poză în care menționa durerile de care suferă.

Artista a anunțat la începutul lunii septembrie că își va suspenda cariera artistică în luna decembrie, la finalul turneului ei mondial.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe