Lady Gaga, prima imagine alături de noul ei iubit! Cine este bărbatul care a făcut-o să uite de logodnicul ei, de care s-a despărțit la finalul anului 

Lady Gaga s-a plâns în repetate rânduri că nu are noroc în dragoste, însă acum se pare că soarele a ”răsărit” și pe strada ei. Cântăreața trăiește o poveste de iubire cu omul de afaceri Michael Polansky, iar acum cei doi și-au ”oficializat” relația. 

Lady Gaga, prima imagine alături de noul ei iubit! Cine este bărbatul care a făcut-o să uite de logodnicul ei, de care s-a despărțit la finalul anului

Despre relația de iubire dintre Lady Gaga și Michael Polansky s-a scris mult în ultimele luni, însă cei doi au preferat să-și trăiasc dragostea în secret. Până mai ieri, însă, căci cei doi s-au lăsat fotografiați în timp ce plecau împreună de la finala Campionatului de fotbal American Super Bowl.

S-a transformat în Lady Gaga și a cântat în hamuri, deasupra scenei, deși îi e frică de înălțime

Ba mai mult, cântăreața a făcut publică o fotografie în care apare alături de noul ei partener. În imaginea respectivă, Polansky o ţine în braţe. Ba mai mult, imaginea este însoțită de un mesaj, în care Gaga îşi anunţă fanii că s-a "distrat atât de bine" alături de Michael la Miami, la Super Bowl. "Dragostea mea către toţi micuţii mei monştri şi fani, voi sunteţi cei mai buni!", a adăugat cântăreaţa.

Lady Gaga și-a abandonat în hotel o rochie spectaculoasă semnată de Valentino

Conform profilului său de pe LinkedIn, Michael Polansky este absolvent de Harvard şi CEO de mai bine de 10 ani al companiei Parker Group, cu sediul la San Francisco.

Această relație a lui Lady Gaga vine la doar câteva luni după ce s-a despărțit de logodnicul ei Christian Carino.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri