Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Lidia Buble + Răzvan Simion = dragoste, prietenie, profesie! "Răzvan e genul de bărbat care îţi trimite mesaje cu bună dimineaţa, iubito!"

Lidia Buble şi Răzvan Simion au venit în platoul Observator să vorbească fanilor despre frumoasa lor poveste de dragoste, despre carierele în care și-au pus tot sufletul și nu în ultimul rând, despre ce înseamnă pentru ei sărbătorile de iarnă.

Ce spune Lidia despre Răzvan? În primul rând că este cu totul o altă persoană când este acasă.

"Dacă l-aţi vedea pe Răzvan acasă, nu l-aţi recunoaşte, la televizor e cu totul şi cu totul altă persoană faţă de atunci când este acasă, şi invers. Și eu sunt foarte copilăroasă, în momentele în care suntem doar noi doi împreună mie îmi place să copilăresc şi este foarte important să nu ţi pierzi starea asta, să te simţi copil lângă persoana iubită, să te poţi răsfăţa, să te mai prosteşti din când în când pentru că avem multe momente în care trebuie să fim destul de serioşi", spune Lidia Buble.

Lidia Buble și Răzvan Simion, relație de iubire și de prietenie

"Întâi de toate suntem nişte prieteni foarte buni, şi ne respetăm foarte mult şi cred că asta contează, vorbim foarte mult, ne spunem şi ceea ce ne deranjează este foaarte important, ne susţinem şi pe cartea asta artistică, el fiind şi managerul meu şi toate chestiile astea ne au apropiat şi mai mult. Cumva nu reşim să ne plictisim unul de altul. Mai ales că dacă eşti la concerte, nu poate să meargă tot timpul cu tine, în timpul săptămânii nu are cum", mai povestește artista.

Premieră la Neatza cu Răzvan și Dani. Lidia Buble cântă piesa Lacătul și femeia

Lidia Buble: "Răzvan e genul de bărbat care îţi trimite mesaje dimineaţa: bună dimineaţa, iubito!"

"În fiecare dimineaţa şi de mult ori mă simt aşa, cu musca pe căciula, spre ruşinea mea mă iau cu altele, mă trezesc de dimineaţa agitată, mă uit la ceas văd că este foarte târziu. Îmi este frică să nu întârzii unde trebuie să ajung şi uit să îi răspund. Şi-mi mai trimite câte un emoticon că e supărat, ai uitat de mine, tic acoleu, da, iartă-mă", a mai povestit Lidia Buble.

Vezi interviul celor doi, la Observator, în materialul video de mai sus!

Recomandari