Loredana Groza, decolteul adânc care a lăsat totul la vedere. Cât de provocatoare este într-un body crem

Loredana Groza este adepta ținutelor provocatoare, însă de data aceasta a atras toate privirile cu un decolteu adânc.

Loredana Groza este adepta ținutelor provocatoare, însă de data aceasta a atras toate privirile cu un decolteu adânc

Instagram

Loredana Groza se numără printre cele mai frumoase și cunoscute artiste de la noi din țară. Aceasta impresioneză cu vocea sa spectaculoasă, dar și cu aspectul fizic pe care îl evidențiază prin cele mai sexy ținute.

La cei 50 de ani, frumoasa artista se mândrește cu cele mai apetisante forme și cu un trup pe care multe femei și-l doresc. Cântăreața este exemplul acela de femeile pentru care vârsta reprezintă doar un număr.

Cei 550 mii de urmăritori din mediul online rămân de fiecare dată cu gura căscată la postările Loredanei Groza. Aceasta este foarte activă pe rețelele sociale și nu ezită să își bucure prietenii virtuali cu cele mai provocatoare ipostaze, cu care reușește să pună pe jar publicul masculin.

Vedeta și-a obișnuit publicul cu aparițiile sale impecabile de pe micile ecrane, cât și cu cele din mediul online. Artista se lasă fotografiată des în ipostaze incendiare și nu îi este teamă să se afișeze cu trupul de zeiță.

Cum arată Loredana Groza într-un body cu decolteu adânc

De curând, jurata de la "X Factor" și-a surprins fanii cu o fotografiară incendiară, care a întors toate privirile. Un lucru este evident, Loredana Groza este posesoarea unui corp perfect, iar formele sale provocatoare sunt dea-a dreptul fascinante.

Body-ul la care a apelat îi scoate în evidență bustul generos, talia de viespe și frumoasele trăsături ale feței. Nu mai este un secret faptul că Loredana Groza este adepta ținutelor sexy ce îi pun într-o lumină bună atuurile fizice.

Citește și: Loredana Groza, ipostaze tandre alături de un bărbat. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: "Doamne, dar ce peisaj"

Imagina a strâns rapid mai bine de 8.000 de aprecieri și 100 de comentarii din partea celor care o urmăresc.

Reacțiile pozitive ale fanilor săi au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească artistei că este o prezență deosebită, iar frumusețea sa este de invidiat.

"Ești deosebit de frumoasă 💋💋💋💋💋" sau "Ești o doamnă superbă. Felicitări pentru modul în care arăți.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au vrut să-i transmită complimente și felicitări pentru aspectul său fizic, pe care și-l menține prin sport și o viață sănătoasă.

Citește și: Îmbrăcată în cei mai mulați colanți, artista își dezvăluie secretele. Cum se menține în formă Loredana Groza

Prietenii virtuali o apreciază pe artistă pentru felul său de a fi, stilul vestimentar, dar și pentru talentul său remarcabil. Loredana Groza impresionează de fiecare dată prin calitățile sale, printre care se numără și aspectul fizic, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online.

Ultimele știri