Căutare Live

Oana Moșneagu și Mara Oprea, transformare de-a dreptul spectaculoasă. La ce schimbare radicală de look au apelat actrițele

Oana Moșneagu și Mara Oprea au trecut printr-o transformare de-a dreptul spectaculoasă. Actrițele din serialul Adela au apelat la o schimbare radicală de look. Iată cum arată acum cele două.

Oana Moșneagu și Mara Oprea au trecut printr-o transformare de-a dreptul spectaculoasă

Instagram

Oana Moșneagu și Mara Oprea au luat fanii prin surprindere cu o schimbare radicală de look. Transformarea prin care au trecut actrițele din Adela a generat o mulțime de reacții neașteptate în mediul online.

Cele două sunt destul de active pe rețelele sociale și preferă să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lor, motiv pentru care nu au ezitat să împărtășească cu urmăritorii de pe Instagram faptul că s-au tuns la fel.

Oana Moșneagu este cea care a publicat pe Internet un videoclip în care apare alături de colega sa de platou. Aceasta a ținut neapărat să le arată internauților prin ce transformare au trecut ea și Mara Oprea.

Cum arată Oana Moșneagu și Mara Oprea cu părul tuns scurt

Fanii au rămas uimiți de schimbare radicală de look la care au apelat actrițele din Adela. Un lucru este evident, cele două arată de-a dreptul spectaculos cu părul scurt, tunsoare fiind una care le avantajează.

Noua coafură le scoate în evidență superbele trăsături ale feței, în mod special forma ochilor și zâmbetul cuceritor. Videoclipul Oanei Moșneagu cu Mara Oprea a strâns mai bine de 151 mii de vizualizări, dar și o mulțime de comentarii din partea fanilor.

Citește și: Cum arată mama Oanei Moșneagu. Cât de bine seamănă actrița din Adela cu femeia care i-a dat viață. Imagine rară cu cele două

Se pare că filmulețul cu cele două a fost realizat în aeroport, locul din care actrițele au plecat într-o vacanță exotică.

„Ce e al tău, e și al meu😂”, „Arătați fenomenal🤍”, „Vă ador, sunteți minunate!”, „Nu pot să-mi iau ochii de la voi!”, „Wow, parcă sunteți gemene!”, „Incredibil de frumoase ❤️” sau „Vă ador noul look!”, au fost doar câteva din mesajele oamenilor din mediul online, care nu s-au putut abține din a transmite complimente și cuvinte de laudă.

Oana Moșneagu, schimbare de zile mari după terminarea filmărilor pentru Adela, sezonul 4

La scurt timp de la terminarea filmărilor pentru sezonul 4 Adela, Oana Moșneagu s-a decis să facă o schimbare în viața sa, fapt pentru care a apelat la un nou look care i se potrivește de minune.

Actrița a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini cu noua tunsoare. Mai mult decât atât, aceasta le-a cerut părerea fanilor cu privire la transformarea prin care a trecut.

Citește și: Care este numele complet al Oanei Moșneagu. Află detalii mai puțin cunoscute din viața actriței din serialul "Adela"

„Când, la sfârșitul proiectului, ieși din pielea personajului. Sau cel puțin din coafura lui. 😂 Și cu acest pas final îmi iau “La revedere!” de la Andreea mea, cu ceva tristețe și nu încă dor, știu că o să o revăd curând, căci sezonul 4 e după colț. Păreri despre look-ul meu nou?🤣 Nu mi-a luat decât foaaaarte mult timp să îmi fac curaj să mă tund așa scurt😍”, a scris Oana Moșneagu, vizibil entuziasmată.

Citește și: Tunsoarea bob scurt. Cui i se potrivește și ce vedete au purtat-o

Ultimele știri
x