Căutare Live

Margherita a fugit la mare ca să se întâlnească cu Giani Kiriță: "Suntem căsătoriți de trei ani. Nea Mărin ne-a cununat, nu ştiaţi?"

Margherita a apărut la televizor doar în lenjerie intimă, iar acum își face de cap la mare. Cântăreața s-a întâlnit cu Giani Kiriță ca să filmeze pentru emisiunea lui Nea Mărin.

Margherita a apărut la televizor doar în lenjerie intimă, iar acum își face de cap la mare. Cântăreața s-a întâlnit cu Giani Kiriță ca să filmeze pentru emisiunea lui Nea Mărin.

Cele două vedete stau aproape zi şi noapte pentru că filmează pentru noua emisiune a lui Nea' Mărin. Au şi glumit pe seama presupusei lor relaţii. S-a zvonit chiar că sunt căsătoriţi, însă ei sunt doar foarte buni prieteni.

"Sunt cu Giani. Suntem căsătoriţi de trei ani de zile. N-aţi citit presa? (...) Suntem tocmai aici, în Vamă Veche. E o plăcere să venim în emisiunea lui Nea Mărin. Am făcut de toate. Am spălat toalete, am tuns oi, iarbă. Lucruri pe care nu le-aş face acasă. Niciodată n-am intrat în bucătărie să fac ceva. Mama m-a învăţat să stau la masă şi să mănânc bucatele ei." a spus Margherita de la Clejani în emisiunea lui Mihai Morar.

Mirela Vaida nu a mai rezistat şi a transmis un mesaj pentru Denisa Răducu! “Nimeni nu a făcut acest lucru în toată acea... Denisa Răducu va primi vizita doctorului din Israel! Israela: "Medicul a spus că ceea ce are artista este mai grav,...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri