Căutare Live

Marian şi Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt mai fericiți ca niciodată: "O să apară bebe"

S-au cunoscut, s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar fericirea a apărut în viața lor. Marian și Cristiana au venit la "Mireasă pentru fiul meu" în speranța că își vor găsi, fiecare, jumătatea. Și așa a fost!

S-au cunoscut, s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar fericirea a apărut în viața lor. Marian și Cristiana au venit la "Mireasă pentru fiul meu" în speranța că își vor găsi, fiecare, jumătatea. Și așa a fost!

Cum arată apartamentul în care locuiesc Elly şi Cristian

Deși nu au câștigat marele premiu, cei doi fac tot mai mulți pași în întemeierea unei adevărate familii. Mai mult, își doresc nespus un bebe, un fruct al dragostei lor.

Invitați la Antena Stars, cei doi au dezvăluit cum li s-a schimbat viața de când s-au cunoscut.

"E ziua noastră de cuplu. Astăzi, facem 10 luni de cuplu, 7 de logodnă şi 10 de la nuntă. Ne iubim din ce în ce mai mult. Ne este din ce în ce mai bine de când am ieşit. Nu mai sunt stresată, nu ne mai certăm. Atunci când ne certăm, el cedează. Îmi place că e matur şi-mi oferă acea siguranţă de care orice femeie are nevoie. Aşteptările noastre de la această emisiune s-au realizat: ne doream să ne găsim jumătatea şi s-a întâmplat. O să-l urmez oriunde în lume. Încet-încet, o să ne luăm şi căsuţa noastră şi sperăm ca în curând să apară şi un bebe. Ne dorim foarte mult să devenim părinţi. Vrem să ne găsim un job şi să strângem bănuţi în cazul în care o să apară un bebe. Nu ne pare rău că nu am câştigat premiul. Noi ne-am câştigat unul pe celălalt şi acesta e cel mai mare premiu", a declarat Cristiana la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Și Marian și-a exprimat fericirea public: "Toate zilele noastre împreună sunt foarte frumoase. E o diferenţă de 13 ani între noi. Aseară, s-a îmbrăcat sexy şi mi-a dat un tortuleţ cu lumânări pe el. Vineri, o să plecăm la mare. Părinţii Cristianei sunt oameni de nota 1.000 şi îi iubesc. O să rămânem în Ştefăneşti, la 10 m de casa părinţilor ei. O să avem bebe, când va vrea Dumnezeu. O să lucrez ca şofer, pe tir sau autocar".

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Ce nu s-a văzut în marea finală "Mireasă pentru fiul meu"! Fostele concurente, Gina, Constantina, Laura, Maria...
Ultimele știri